Ψευτογιατρός: Νέα φωτογραφία ντοκουμέντο – Είναι ντυμένος πιλότος [vid]

Μοιραστείτε το:

Συνεχώς και νέα επαγγέλματα έρχονται στην επιφάνεια για τον… ψευτογιατρό. Όπως θα μπορέσετε να δείτε από το παρακάτω βίντεο, ο ψευτογιατρός με τα πολλά πρόσωπα πλασαριζόταν μέχρι και πιλότος μαχητικών αεροσκαφών. Στο στόχαστρο του ο ψευτογιατρός δεν είχε κάποια εχθρικά αεροσκάφη, αλλά ανυποψίαστους ανθρώπους για να τους εξαπατήσει, γεμίζοντας τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Στη νέα φωτογραφία, φαίνεται ο Κοντός να φορά πλήρη στολή πιλότου και να φωτογραφίζεται μπροστά από F16 της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας και να κρατά στα χέρια του την κάσκα του πιλότου, σε μια χαρακτηριστική στάση και εικάζεται ότι τραβήχτηκε στην αμερικανική βάση των Συρακουσών. Μάλιστα, αυτή είναι η φωτογραφία που φέρεται να έδειχνε σε όσους συστηνόταν ως πιλότος. Στην ίδια φωτογραφία του 47χρονου απατεώνα εικονίζεται, επίσης, ο χάρτης των δήθεν πολεμικών αποστολών στις οποίες τάχα συμμετείχε.

Ως γνωστόν. ο 47χρονος ψευτογιατρός κατηγορείται ότι παρουσιαζόταν ως πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, με ιατρικές γνώσεις και ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες με βότανα και διάφορα σκευάσματα. Φορώντας τη στολή του πιλότου εμφανίστηκε σε ασθενή στη Λάρισα. Αργότερα, συγγενείς του ενημέρωσαν τις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Πιθανό προϊόν φωτομοντάζ

Αξίζει, βέβαια να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται η εν λόγω φωτογραφία να αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ, το οποίο έκανε ο ίδιος, καθώς υπάρχουν σαφείς διαφορές στα μάτια, ενώ και ο λαιμός φαίνεται σαν να είναι κολλημένος σε ξένο σώμα. Επίσης, ένα άλλο στοιχείο που δείχνει ότι η φωτογραφία δεν είναι αυθεντική είναι ότι φωτογραφίζεται σε αμερικανική βάση, γεγονός που είναι πολύ δύσκολο να γίνει.

Πάντως, οι αρχές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο, καθώς η υπόθεση για τη δράση του ψευτογιατρού παραμένει ανοιχτή με τις καταγγελίες να πληθαίνουν καθημερινά.

Ο ψευτογιατρός ποζάρει μέσα στο χειρουργείο – Εξοργιστικές εικόνες

Φορά ιατρική στολή, κρατά νυστέρι και ποζάρει μέσα σε αίθουσα χειρουργείου. Τα νέα στοιχεία για τη δράση του ψευτουγιατρού που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικά. Στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε ο Alpha ο 47χρονος απεικονίζεται δίπλα σε πραγματικούς γιατρούς και νοσηλευτές, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο αν γνώριζαν ότι ο ίδιος δεν είναι γιατρός.

Ο ψευτογιατρός ποζάρει μέσα στο χειρουργείο – Εξοργιστικές εικόνες

Στην απολογία του, ο ψευτογιατρός είπε – μεταξύ άλλων – ότι δεν ψάρευε υποψήφιους ασθενείς αλλά ότι προσέφερε τις υπηρεσίες του κατόπιν συστάσεων από στόμα σε στόμα. Ανέφερε ότι οι ίδιοι που τους προσέφερε τις «υπηρεσίες» του άρχισαν να τον συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και εκείνος δεν έκανε τίποτα όμως για να ξεκαθαρίσει την πραγματική κατάσταση. Από εκεί και πέρα απολάμβανε τον τίτλο του γιατρού, τον οποίο διάνθιζε με διάφορες επιπλέον ιδιότητες. Δείτε το βίντεο 

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ