Ο ψευτογιατρός ποζάρει μέσα στο χειρουργείο – Εξοργιστικές εικόνες

Μοιραστείτε το:

Φορά ιατρική στολή, κρατά νυστέρι και ποζάρει μέσα σε αίθουσα χειρουργείου. Τα νέα στοιχεία για τη δράση του ψευτουγιατρού που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικά. Στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε ο Alpha ο 47χρονος απεικονίζεται δίπλα σε πραγματικούς γιατρούς και νοσηλευτές, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο αν γνώριζαν ότι ο ίδιος δεν είναι γιατρός.

Στην απολογία του, ο ψευτογιατρός είπε – μεταξύ άλλων – ότι δεν ψάρευε υποψήφιους ασθενείς αλλά ότι προσέφερε τις υπηρεσίες του κατόπιν συστάσεων από στόμα σε στόμα. Ανέφερε ότι οι ίδιοι που τους προσέφερε τις «υπηρεσίες» του άρχισαν να τον συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και εκείνος δεν έκανε τίποτα όμως για να ξεκαθαρίσει την πραγματική κατάσταση. Από εκεί και πέρα απολάμβανε τον τίτλο του γιατρού, τον οποίο διάνθιζε με διάφορες επιπλέον ιδιότητες.

Τα ντοκουμέντα όμως των διαψεύδουν αφού όχι μόνο εμφανίζεται ως γιατρός αλλά εμφανίζεται και μέσα σε χειρουργείο μετά το τέλος της επέμβασης.

«Θα ζητήσουμε την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου»

«Όπως σας είναι γνωστό, ο επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου κ. Αλέξιος Κούγιας εκπροσωπεί τρία εκ των θυμάτων του κατηγορουμένου για το αδίκημα της απάτης σε βαθμό κακουργήματος Νικολάου Κοντοστάθη, εκ των οποίων θυμάτων ένα έχασε τη ζωή του, ενώ το δεύτερο, όπως μας έχει περιγράψει χειρογράφως, χειρουργήθηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών επί 12 ώρες και εξαιτίας αυτής της πρωτοφανούς για τα ιατρικά χρονικά συμπεριφοράς του κατηγορουμένου και των συνεργών του έμεινε ολοσχερώς ανάπηρο, αφού προηγουμένως κατέβαλε σε όλους αυτούς το πρωτοφανές ποσόν των 98.000 ευρώ.

Το τρίτο θύμα από το 2016, ενώ έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, λάμβανε από τον κατηγορούμενο και τους συνεργούς του διάφορα ιδιοσκευάσματα και, επειδή του συνέστησαν να σταματήσει εντελώς την κανονική θεραπεία του, η κατάστασή του επιδεινώθηκε, ενώ συγχρόνως του απέσπασαν ποσό που ξεπερνά τα 40.000 ευρώ. Και αυτό το θύμα, όπως μας έχει περιγράψει, έχει κάνει όλες τις επισκέψεις και τις συναντήσεις με τον ιατρό σε πολυτελές γραφείο της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.

Σήμερα, μετά τη δημοσιοποίηση από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha των φωτογραφιών του συγκεκριμένου κατηγορουμένου με χειρουργικές στολές, μάσκες και νυστέρια, θα πρέπει πλέον να σταματήσει η δήθεν ιερή αντίδραση αυτών που ισχυρίζονται ότι ο συγκεκριμένος ιατρός ουδεμία σχέση είχε με άλλους ιατρούς οποιασδήποτε κλινικής και ότι ο κύκλος των κατηγορουμένων αρχίζει και τελειώνει μόνο με αυτόν, πρέπει δε η ποινική δίωξη να επεκταθεί και σε άλλα πρόσωπα.

Το δικηγορικό μας γραφείο μελετά την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, αφού μελετήσουμε με τους ειδικούς μας συμβούλους τους ιατρικούς φακέλους των τριών αυτών θυμάτων, και θα ζητήσουμε, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις, την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά παντός υπευθύνου, τα οποία αδικήματα επισείουν ποινές ισοβίου καθείρξεως και πολυετούς καθείρξεως μέχρι 15 ετών αντίστοιχα».

 Νέες καταγγελίες από μητέρα καρκινοπαθούς – «Την άφησε 30 κιλά και πέθανε»

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για τη δράση του ψευτογιατρού. Στα θύματα του ήταν και μια 35χρονη μητέρα, η οποία πέθανε όταν διέκοψε τη θεραπεία της για τον καρκίνο, προκειμένου να ακολουθήσει τις συμβουλές του. Η μητέρα της κοπέλας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε τον τρόπο που τους εξαπάτησε ο γιατρός – μαϊμού. Ο ψευτογιατρός απέσπασε από την οικογένεια 60.000 ευρώ.

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω στον εαυτό μου ότι εξαπατηθήκαμε τόσο πολύ». Η μητέρα εξήγησε ότι  ψευτογιατρός τους είπε ότι θα έφερνε κάποια έλαια από το Άγιον Όρος, τα οποία είναι ένα βήμα πριν εγκριθούν από τον ΕΟΦ και κοστίζουν 8.000 ευρώ. «Σηκωνόμουν από τις 6 για να βάλω στον αποχυμωτή τα αποστάγματα και η κόρη μου πήγαινε στο πανεπιστήμιο με μπουκάλια και έπινε τα ζουμιά. Ψάχναμε να βρούμε κότα από κοτέτσι και όχι από κρεοπωλείο, κατσίκι από βουνό, βούβαλο… Δεν μπορείτε να φανταστείτε», είπε η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Η 35χρονη σταμάτησε να τρώει και κατανάλωνε μόνο τα ροφήματα που της είχε συστήσει  ο «γιατρός – μαϊμού». «Τον είχε πιστέψει τόσο πολύ αυτόν τον άνθρωπο που ήθελε να ζήσει και τον ακολουθούσε κατά γράμμα». Μάλιστα η κοπέλα αδυνάτισε πολύ και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου αφαιρέθηκαν τέσσερα λίτρα νερό από τους πνεύμονές της.

Σύμφωνα με τη μητέρα, ο ψευτογιατρός έμπαινε στο δωμάτιο και έκανε ενέσεις στην κόρη της ενώ επενέβαινε και στο έργο των γιατρών που της παραχωρούσαν θεραπεία. «Την είχε αφήσει 30 κιλά. Ήταν σε οικτρή κατάσταση και έφυγε από ανακοπή».Όπως λέει η μητέρα, το κορίτσι της δικαιώθηκε και αυτή και η οικογένειά της θα κινηθούν νομικά.

«Η κοπέλα πέθανε από την εξαντλητική δίαιτα»

Όπως εξήγησε ο  δικηγόρος της οικογένειας της  35χρονης, υπάρχουν ενδείξεις ότι η κοπέλα δεν πέθανε από τον καρκίνο αλλά από την εξαντλητική δίαιτα που της υπέβαλε ο ψευτογιατρός. «Δεν γίνεται τον Ιανουάριο του 2017 να μην έχει τίποτα και τον Ιούλιο να πεθαίνει χωρίς να έχει μεταστάσεις» επισήμανε ο δικηγόρος. «Οι γονείς της της έλεγαν να σταματήσει. Την είχε απομονώσει από τους συγγενείς της και ειδικά από μια θεία της που είναι νοσηλεύτρια».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ