Γιάννης Μουζάλας: “Η ΝΔ αυξάνει τον ακροδεξιό λόγο της – Δεν βρίσκω να έκανε κάτι παράνομο ο Παππάς” [vid]

Μοιραστείτε το:

Γιάννης Μουζάλας: Για τις εκλογές εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση “αν βρει παράθυρο” θα κάνει εκλογές μέσα στους επόμενους μήνες αν και προέβλεψε ότι η οικονομική κρίση θα είναι πολύ μεγάλη και σε συνδυασμό με μια νέα έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού δύσκολα κάποιος θα τολμήσει να καταφύγει στην λαϊκή ετυμηγορία.

Για την υπόθεση Καλογρίτσα, τόνισε ότι έχουμε πάρα πολύ φανερά την ιστορία ενός επιχειρηματία, όχι πολύ ιδιαίτερα επιτυχημένου από ότι φαίνεται, ο οποίος αφού του έκανε μήνυση μια εταιρία που μάλλον του έδωσε λεφτά για κάποιο έργο που δεν έκανε και είναι τώρα στα δικαστήρια, βγαίνει και ισχυρίζεται αθωότητα κάτι το οποίο θα φανεί κι αναρωτήθηκε τι ακριβώς όμως έκανε υπερ του κ.Καλογρίτσα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον απέρριψε από τις τηλεοπτικές άδειες εξαιτίας της δική του έλλειψης δυνατοτήτων να συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Και κάποια δημόσια έργα που είχε του ο κ.Σπίρτζης του τα αφαίρεσε πάλι γιατί του έλλειπαν οι δυνατότητες προκειμένου να πάρει κάποιος εκείνα τα έργα.

Οπως είπε σχετικά “Νομίζω λοιπόν ότι εδώ πέρα βρισκόμαστε σε μια σκανδαλολογία, η οποία ξεκινάει έντονα και θα γίνει πολύ πιο έντονη και που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα κύρια προβλήματά του και επίσης προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι όλοι ίδιοι είναι. Εγώ μέχρι στιγμής σε αυτά που λέει ο κ.Καλογρίτσας δεν βρίσκω τίποτα το οποίο μπορεί να υποστηριχθεί, στα δικαστήρια να φανεί αυτό το πράγμα. Ακούω έναν επιχειρηματία που προσπαθεί να δικαιολογηθεί απεγνωσμένα και πετάει σωσίβια στην Νέα Δημοκρατία. Επιχειρηματίας είναι, κατηγορούμενος είναι, δικαιούται”

Για την υπόθεση Μυωνή

Όπως είπε πάλι στοχοποιείται το ίδιο πρόσωπο, ο Νίκος Παππάς, αν και εκτίμησε ότι θα αλλάξουν την στοχοποίηση γιατί αυτή είναι πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. “Διαβάζοντας το κείμενο της απομαγνητοφώνησης, η οποία βάσει του δικού τους πραγματογνώμονα έχει υποστεί αλλοιώσεις , εγώ δεν βρίσκω ο κύριος Παππάς να έκανε κάποια υποχώρηση στον κ.Μυωνή”. Για τους λόγους που η Νεα Δημοκρατία καταφεύγει σε αυτή την σκανδαλοκία εξήγησε ότι καθώς η κυβέρνηση αυξάνει τον ακροδεξιό λόγο και πρακτική της απευθυνόμενο στο ακροδεξιό κοινό, χάνει από το Κέντρο και πρέπει να αναδείξει ότι ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν όλους τους άλλους, όμως, όπως είπε μετά από 4 χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδείχθηκε κανένα σκάνδαλο ενώ παράλληλα μόνο στην Ελλάδα είναι σκευωρία η Novartis.

Ξεφτιλίστηκε η αστυνομία το μεταναστευτικό

Οπως είπε, αφού κατάργησαν το υπουργείο Μετανάστευσης και το επανίδρυσαν, μιλάνε σήμερα για μείωση των προσφύγων στα νησιά κάτα 23%, αλλά από τις 40.000 ανθρώπους που είχε φτάσει με την παρούσα κυβέρνηση, όταν όπως θύμισε είχε παραλάβει 5.500 στα νησιά. Δηλαδή μετά την μείωση, σήμερα υπάρχουν 18.000 πρόσφυγες, αντί των 5.500. Για την αστυνομία και τα γνωστά επεισόδια το χειμώνα, είπε ότι έστειλαν και ξεφτίλισαν την αστυνομία προσπαθώντας να κάνουν κατοχή σε Χίο και Λέσβο κάτι που έγινε όπως είπε “καθ’υποδειξη της ηγεσίας”.

Ενώ για την πλατεία βικτωρίας είπε κλείνοντας ότι “Δεν είναι ανικανότητα η δημιουργία εκρήξεων κοινωνικών ώστε να δημιουργείται κοινωνικός αυτομάτισμός, είναι σχέδιο”

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ