Ντάνιελ Ποντένσε: Μπήκε σε καραντίνα

Μοιραστείτε το:

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Γουλβς, Ντάνιελ Ποντένσε έκανε ένα ταξίδι στην Πορτογαλία πριν μερικές μέρες και αμέσως μπήκε σε καραντίνα μόλις επέστρεψε στην Αγγλία. Ο Πορτογάλος ταξίδεψε στην πατρίδα του για να επιλύσει ένα προσωπικό πρόβλημα και, βάσει των κανονισμών που ισχύουν στη Μεγάλη Βρετανία, θα πρέπει να μπει σε καραντίνα δύο εβδομάδων άμα τη επιστροφή του.

Πάντως, η Γουλβς ζήτησε ειδική άδεια εξαίρεσης από την Premier League, ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Ποντένσε κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Το «who is who» του Ποντένσε

Ο Ντάνιελ Καστέλο Ποντένσε (πορτογαλικά: Daniel Castelo Podence, γενν. 21 Οκτωβρίου 1995) είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος για τη Γουλβς. Ο μικρός μάγος αγαπήθηκε όσο λίγοι στον Ολυμπιακό.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Καθιερωμένος και βασικό μέλος της Β’ ομάδας της Σπόρτινγκ, τη σεζόν 2016-2017 την πέρασε μεταξύ της πρώτης ομάδας και της Μορεϊρένσε, επιστρέφοντας στη Λισαβόνα τον Ιανουάριο, με τον Ζεσούς να τον χρησιμοποιεί αρκετά. Η σεζόν κλείνει γι’ αυτόν με συνολικά 31 αγώνες, με 4 γκολ και 6 ασίστ. Κατάφερε σ’ αυτό το διάστημα να τους κερδίσει όλους και να γίνει από τα πιο αγαπητά παιδιά της εξέδρας.

Στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 (από Γενάρη μέχρι Μάιο), ο Ποντένσε πέρασε έναν τραυματισμό στο πόδι που τον ταλαιπώρησε αρκετά, αλλά στην πορεία τον ξεπέρασε 100%. Τη σεζόν 2017-2018, αγωνίστηκε 12 φορές με την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας στην Πριμέιρα Λίγα (οι 7 εξ αυτών στην αρχική ενδεκάδα), τρεις στο Κύπελλο και ισάριθμες στο Λιγκ Καπ.

Ολυμπιακός
Στις 9 Ιουλίου του 2018, ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα των ερυθρολεύκων πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου του 2018, στην φιλική αναμέτρηση με την Τεσέντερλο. Το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό πραγματοποιήθηκε στις 9 Αυγούστου 2018, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Λουκέρνη για τα προκριματικά του UEFA Europa League που έληξε με νίκη 4-0. Το πρώτο επίσημο γκολ του ως παίχτης του Ολυμπιακού το πέτυχε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπέρνλι για τα προκριματικά του UEFA Europa League, που έληξε 1-1.

Γουλβς
Στις 30 Ιανουαρίου 2020, ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τη Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς, με συμβόλαιο 4,5 ετών.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ