ΑΕΛ – Πανιώνιος 0-0

Μοιραστείτε το:

Νέο μεγάλο βαθμό πήραν οι «στρατιώτες» του Λεωνίδα Βόκολου. Ο Πανιώνιος για ακόμη μία φορά το τελευταίο διάστημα τα έβγαλε πέρα απέναντι σε μια δύσκολη αποστολή και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα έφυγε με βαθμό από την έδρα της Λάρισας (0-0).

Το ματς στο «AEL FC Arena» ήταν γενικά κακό όμως οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Ντομίνγκες στο 31ο λεπτό είδα την δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι κυανέρυθροι έμειναν με δέκα. Με εξαίρεση μία καλή στιγμή των φιλοξενούμενων, οι βυσσινί είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως τους έλειψε η μεγάλη ευκαιρία. Τα μακρινά σουτ που επιχειρούσαν, μη βρίσκοντας διαφορετικό τρόπο απειλής, είτε πήγαιναν άουτ είτε στα χέρια του Κότνικ και το 0-0 δεν «έσπασε».

Οι δηλώσεις του Βόκολου

«Πολύ σημαντικός βαθμός για εμάς, στο σημείο που βρισκόμαστε κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός. Σε δύσκολες συνθήκες ατυχήσαμε να μείνουμε δέκα ποδοσφαιριστές από πολύ νωρίς, αλλάξαμε τα σχέδια μας.

Αλλά, τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια μας, έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας τα οποία είναι “τελικοί”». Πόσο σημαντική ήταν η αποβολή: «Αλλάξαμε τα σχέδια μας από πολύ νωρίς και μας επηρέασε».

Αν ελπίζουν πως θα πετύχουν στο τέλος: «Όσο αυτά τα παιδιά δίνουν αυτό που δίνουν μέσα στο γήπεδο, είμαστε όχι απλά αισιόδοξοι, αλλά ευτυχισμένοι».

Οι δηλώσεις του Γρηγορίου 

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι αποδείξαμε σε όλη την Ελλάδα ότι παίζουμε για την φανέλα που εκπροσωπούμε. Για αυτό θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά είναι ότι ενώ δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον προσπαθούμε να διατηρήσουμε το όνομα της ομάδα μας», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε μιλώντας για την εικόνα του παιχνιδιού.

«Σε ένα παιχνίδι που έπαιξε ρόλο και η αποβολή είχαμε τον έλεγχο από την αρχή αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε», ανέφερε και κατέληξε:

«Αγωνιστικά κρατάμε ότι τα παιδιά κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια. Αν είχαμε καταβάλει τέτοια προσπάθεια και στα προηγούμενα παιχνίδια τότε ίσως να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Τώρα πρέπει να παλέψουμε τα παιχνίδια που έχουμε και σταδιακά να δούμε το μέλλον γιατί είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση».

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: AEL FC Arena

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Ζίζιτς, Φιλίπ (79′ Μούζεκ), Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ (46′ Ηλιάδης), Βινίσιους (59′ Πινακάς), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Παπάζογλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μαξίμοβιτς(81′ Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης (61′ Άρσε), Τσιλούλης.

Σκόρερ: –

Κίτρινες: 25′ Γκαζάλ, 45’+3′ Σεσέροβιτς, 77′ Ζίζιτς – 10′ Ντομίνγκες, 82′ Τσιλούλης

Κόκκινη: 31′ Ντομίνγκες

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας), Γιώργος Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)

4ος: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

Διαιτητής VAR: Θανάσης Σέζος (Κιλκίς)

Διαιτητής AVAR: Μιχάλης Καρσιώτης (Ημαθίας)

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ