Souper league: Ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ – Τα πλάνα του Μάρτινς και του Δώνη

Μοιραστείτε το:

Αν και δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ένα ντέρμπι αιωνίων πάντα ξεχωρίζει. Έτσι το βράδυ στις 21.30 Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στο ΟΑΚΑ με τους δύο προπονητές να καταστρώνουν τα σχέδια τους για το μεγάλο παιχνίδι.

Ο Μαρτίνς θα επαναφέρει βασικά τα χαρτιά στην ενδεκάδα σε σχέση με τις αλλαγές που είδαμε με τον ΟΦΗ. Δηλαδή ο Σα θα γυρίσει κάτω από τα γκολπόστ. Ο Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Σεμέδο δίπλα στον Μπα. Πιθανότατα ο Καφού θα μείνει στον πάγκο για να χρησιμοποιηθεί ξανά η τριάδα των Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά. Όπως επίσης ο Αραμπί πιθανότατα θα είναι στην ενδεκάδα, αλλά και οι Φορτούνης – Μασούρας.

Ο Δώνης αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Διούδη και Ανουάρ και προβληματίζεται για το ποιος εκ των Καμπετσή ή Κολοβού θα βρει θέση στην ενδεκάδα. Όσο για το σύστημα στο μυαλό του Δώνη βρίσκεται και η τριάδα στην άμυνα, όπως στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα με τον Άρη. Ο 50χρονος τεχνικός θα βάλει τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ με τους Θεοχάρη, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιο και Χατζηθεοδωρίδη να παίζουν στην άμυνα. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης, Ανουάρ με τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και έναν εκ των Κολοβού ή Καμπετσή να συμπληρώνει την τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που θα είναι ο Μακέντα.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός παίξει με τριάδα στην άμυνα οι Χατζηγιοβάνης και Χατζηθεοδωρίδης θα είναι τα δύο μπακ χαφ και από εκεί και πέρα θα υπάρξουν οι αλλαγές στη διάταξη των πράσινων. Ο Δώνης βέβαια έχει λίγες ακόμη ώρες πριν ανακοινώσει την Κυριακή το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές του την ενδεκάδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ