Στάνλεϊ Τζόνσον Πήλιο: «Είχε κάθε δικαίωμα να ταξιδέψει στην Ελλάδα», λέει ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών [vid]

Μοιραστείτε το:

«Πρόκειται για οδηγία, επομένως ο καθένας μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει με την οδηγία», δήλωσε στο Sky News ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών, Γκραντ Σαπς, ερωτηθείς για το ταξίδι του Στάνλεϊ Τζόνσον στην Ελλάδα, παρά την ισχύουσα οδηγία προς τους Βρετανούς να αποφεύγουν όλες τις μη απαραίτητες διεθνείς μετακινήσεις. Σημειώνεται ότι ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού έφτασε στην Ελλάδα, πιθανότατα μέσω Βουλγαρίας. Στη συνέχεια, μετέβη στο εξοχικό που διατηρεί η οικογένεια στο Πήλιο.

Μάλιστα, ο Στάνλεϊ Τζόνσον καυχιόταν για το ταξίδι του ανεβάζοντας βίντεο στο Instagram μέσα από το αεροπλάνο την ώρα που έφτανε στην Αθήνα. Ο κ. Τζόνσον αγόρασε πριν 20 χρόνια περίπου ένα σπίτι στην περιοχή Χόρτο του Πηλίου. Ο ίδιος αλλά και ο Βρετανός πρωθυπουργός είναι λάτρεις της περιοχής και έχουν περάσει αμέτρητα καλοκαίρια στην Ελλάδα. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Μπόρις Τζόνσον αγαπά τα πανηγύρια, το δημοτικό τραγούδι και τους… τοματοκεφτέδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Shadowed on arrival in Athens this evening!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stanley Johnson (@stanleyjohnson) στις

Διαβάζουμε στο ‘Εθνος πως το σπίτι του Τζόνσον στο Πήλιο διατίθεται και προς ενοικίαση. Πρόκειται για μια διώροφη έπαυλη με τέσσερα υπνοδωμάτια και πισίνα, σύγχρονη αλλά χτισμένη βάσει των χαρακτηριστικών ενός παραδοσιακού πέτρινου οικήματος με κεραμοσκεπή. Απηχώντας, προφανώς, τις διαθέσεις του ιδιοκτήτη της, η «Villa Irene» είναι ταυτόχρονα μέσα και έξω από τον, ούτως ή άλλως μικροσκοπικό, οικισμό του Χόρτου. Απέχει μόλις μερικά λεπτά πεζοπορίας από μια ήσυχη, σχεδόν ιδιωτική παραλία, ενώ είναι σχετικά απομονωμένη από τις υπόλοιπες κατοικίες, καθώς είναι περιστοιχισμένη από ελαιόδεντρα σε μεγάλη περίμετρο γύρω από αυτή. Γι’ αυτό και τις περισσότερες μέρες των διακοπών της η οικογένεια του Μπόρις Τζόνσον προτιμούσε να μένει στο σπίτι απολαμβάνοντας τη δροσιά της πισίνας παρά να κατηφορίζει προς τη θάλασσα.

Η τιμή ενοικίασης είναι περίπου 2.000 το βράδυ, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ