Παναθηναϊκός: Τι θα πουν Αλβέρτης, Διαμαντίδης και ο Τάκης Τριαντόπουλος σήμερα

Μοιραστείτε το:

Οι τρεις διοικητικοί ηγέτες του Παναθηναϊκού, Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Τάκης Τριαντόπουλος , θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 12 το μεσημέρι. Οι άνθρωποι της ομάδας θα μιλήσουν για το νέο πρότζεκτ του συλλόγου. Ταυτόχρονα παρόν αναμένεται να είναι και ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βόβορας, ενώ στη συνέντευξη Τύπου θα δώσει το «παρών» και θα τοποθετηθεί και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που θα είναι ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετά την αποχώρηση του Νικ Καλάθη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει κουβέντα και με τους οργανωμένους.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του σάιτ «Όλα Πράσινα», η νέα διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει δρομολογήσει συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών έτσι ώστε οι όποιες προσωπικές διαφορές μπορεί να υπάρχουν να μείνουν μακριά από την ομάδα.

Συγκεκριμένα, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης, δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν όσοι λίγοι και μίλησαν στην καρδιά κάθε οπαδού, θέλουν να επαναφέρουν τους οργανωμένους οπαδούς στο γήπεδο, όταν με το καλό ανοίξει τις θύρες του. Ακόμη, θέμα προς συζήτηση θα είναι η γενικότερη στήριξη της «Θύρας 13» στις μεγάλες δυσκολίες που θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός, υψώνοντας ασπίδα προστασίας στις «φουρτούνες» που θα έρθουν.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ