Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τούμπα, Περιστέρι και Πανθεσσαλικός στο «τραπέζι» για τον τελικό Κυπέλλου

Μοιραστείτε το:

Μετά από τέσσερα χρόνια ΑΕΚ και Ολυμπιακός δίνουν το «παρών» σε τελικό κυπέλλου, καθώς το 2016 είχαν κοντραριστεί στον τελευταίο αγώνα του θεσμού, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν 2-1 των αντιπάλων τους, σηκώνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο. Και ενώ το ζευγάρι έχει ξεκαθαρίσει κανείς δεν γνωρίζει πότε θα γίνει ο τελικός και κυρίως που θα διεξαχθεί.
Αρκετοί πίστεψαν ότι από τη στιγμή που ο τελικός είναι ανάμεσα σε δυο ομάδες της Αθήνας τότε το ΟΑΚΑ θα ήταν μια προφανής επιλογή. Η προκήρυξη «κόβει» κάθε κουβέντα για τελικό είτε σε ΟΑΚΑ είτε σε Καραϊσκάκη καθώς τα συγκεκριμένα γήπεδα αποτελούν έδρες των φιναλίστ.

Οπότε ο τελικός θα πρέπει να γίνει σε ουδέτερο γήπεδο. Όλα τα παραπάνω αναγκάζουν την Ομοσπονδία να ψάξει για άλλες λύσεις. Φυσικά ο τελικός θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Περιστέρι και Τούμπα υποψήφια γήπεδα

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια για τις σκέψεις της ομοσπονδίας. Όπως φαίνεται οι άνθρωπο της ΕΠΟ έχουν καταλήξει σε τρία γήπεδα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι σχετικές επαφές. Όπως αναφέρει η LiveSport, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έχουν ρίξει στο τραπέζι τις επιλογές του Περιστερίου, της Τούμπας και του Πανθεσσαλικού, με πιθανότερη ημερομηνία τις 25 Ιουλίου.

Χθες (Τετάρτη 1/7) ο πρόεδρος της υποεπιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, ήρθε σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ, προκειμένου να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα. Θυμίζουμε ότι την τελευταία φορά που οι δυο ομάδες βρέθηκαν στον τελικό το παιχνίδι είχε διεξαχθεί και τότε χωρίς την παρουσία κόσμου. Βέβαια τότε είχε γίνει υπό των φόβο επεισοδίων ανάμεσα στους φίλους των δυο συλλόγων.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ