Επίθεση με βιτριόλι: Πιθανή η εμπλοκή κι άλλου ατόμου εκτός από την 35χρονη κατηγορούμενη

Μοιραστείτε το:

Την πιθανή εμπλοκή και άλλου προσώπου στην επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας διερευνά η αστυνομία. Μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος του θύματος της υποστήριξε ότι η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει ενδελεχώς κινητό και υπολογιστή της φερόμενης ως δράστιδος, ώστε να βρει από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι και εάν αυτός που της το έδωσε γνώριζε για ποιον λόγο το ήθελε. Αν βρουν αυτό, τότε ενδεχομένως να ανακαλυφθεί και η συνέργεια τρίτου προσώπου στο φρικτό αυτό έγκλημα.

H αστυνομία ακόμη διερευνά και ποιος προμήθευσε την 35χρονη με τα ηλεκτρονικά μέσα με τα οποία φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα, πολύ καιρό πριν από την επίθεση. Ο κ. Λύτρας ευχήθηκε η κατηγορούμενη να απολογηθεί, ώστε η Ιωάννα να πάρει τις απαντήσεις που περιμένει, ενώ συμπλήρωσε μετά λύπης πως κανείς από την οικογένειά της, εκτός από τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, δεν ήρθε σε επαφή μαζί του ή με την ίδια την Ιωάννα για να της πει μια ανθρώπινη κουβέντα για τον εφιάλτη που βιώνει.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας φάνηκε ενοχλημένος από τα όσα έχουν γραφτεί στο διαδίκτυο για την προσωπική της ζωή και ξεκαθάρισε πως η εικόνα που έδινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δε είχε καμία σχέση με την πραγματική της ζωή. Ο Απόστολος Λύτρας περιέγραψε και τις δύσκολες πρώτες μέρες όταν  προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την 34χρονη για να πάρει απαντήσεις. Όπως είπε η Ιωάννα δεν μπορούσε να μιλήσει πάνω από δύο τρία λεπτά. Υπέφερε, πονούσε και κουραζόταν πολύ εύκολα, οπότε όλη αυτή η διαδικασία ήταν αρκετά επίπονη τόσο για την ίδια, όσο και για τους δικηγόρους της και τους αστυνομικούς.

Πέμπτο χειρουργείο για την Ιωάννα

Την ίδια στιγμή, η 34χρονη Ιωάννα υποβλήθηκε στο πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο της. Οι γιατροί σημείωσαν ότι είχε επιτυχία και δηλώνουν αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγεία της.

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι  βρίσκεται από τη Δευτέρα. Σε δηλώσεις του, ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου, ανέφερε ότι η απόφαση για μεταγωγή προέκυψε για λειτουργικούς λόγους και ότι δεν υπήρχε φόβος για την ασφάλειά της στις φυλακές Κορυδαλλού. Η 35χρονη φέρεται να έχει «σπάσει» τη σιωπή της και να συνεργάζεται με τις αρχές, ενώ μίλησε τηλεφωνικά για πρώτη φορά με την αδερφή της. Η κατηγορούμενη πέρασε το κατώφλι του ανακριτή πριν δύο εβδομάδες και κρίθηκε προφυλακιστέα, επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ