Παρίσι: Λήξη συναγερμού στο εμπορικό κέντρο – Δεν βρέθηκαν ένοπλοι

Μοιραστείτε το:

Ολοκληρώθηκε χωρίς να κινδυνεύσει κάποιος πολίτης, η επιχείρηση της Αστυνομίας σε εμπορικό κέντρο στην επιχειρηματική περιοχή Λα Ντεφάνς του Παρισιού. Οι πληροφορίες ότι υπήρχαν ένοπλοι άνδρες μέσα στο κτίριο αποδείχτηκαν αβάσιμες, σύμφωνα με το Reuters. Tο εμπορικό κέντρο είχε εκκενωθεί για να διεξαχθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι και η Αστυνομία καλούσε τους πολίτες να μην πλησιάζουν στο σημείο και να συμμορφώνονται με τις εντολές των αστυνομικών.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στην αστυνομία του Παρισιού, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Figaro. «Ψάχνουμε για έναν ένοπλο στο εμπορικό κέντρο στην περιοχή La Defense», δήλωσε πηγή της αστυνομίας. Το εμπορικό κέντρο στεγάζει περίπου 230 καταστήματα στην περιοχή των δυτικών προαστίων του Παρισιού, Hauts-de-Seine.

Πληροφορίες που επικαλέστηκε η γαλλική εφημερίδα υποστήριζαν ότι ο ένοπλος μπορεί να είναι οπλισμένος με καλάσνικοφ. Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν κόσμο να τρέχει πανικόβλητος, ενώ σε ένα άλλο διακρίνονται πολίτες να περπατάνε αργά με τα χέρια ψηλά για να μπορούν να περάσουν από έλεγχο της αστυνομίας.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ