Παναθηναϊκός μπάσκετ: Στο πλευρό της νέας διοίκησης η Θύρα 13

Μοιραστείτε το:

Το διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε σήμερα (30/6) συνάντηση με εκπροσώπους της Θύρας 13 ούτως ώστε να συζητήσουν το τι μέλλει γενέσθαι με την κατάσταση που υπάρχει στο «πράσινο» στρατόπεδο. Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Τάκης Τριαντόπουλος μίλησαν για πολλή ώρα και σε πολύ καλό κλίμα με τους οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στη νέα προσπάθεια που γίνεται στο «τριφύλλι»!

Στο «τριφύλλι» γνώριζαν εδώ και μέρες πως οι διαφωνίες με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας ήταν ίσως το πιο σημαντικό θέμα, που έπρεπε να λύσει ο Παναθηναϊκός, προτού μπει στην νέα εποχή του. Άλλωστε, η λήξη του «εμφυλίου» αποτελούσε επί της ουσίας και την μόνη λύση για το αύριο των «πρασίνων».

Τέλος ο Τόμας – Πόσα γλιτώνει ο Παναθηναϊκός

Ο Ντεσόν Τόμας ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τη λύση του συμβολαίου του και οδεύει προς την Μπασκόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες o Αμερικανός έχει φτάσει σε συμφωνία με τους “πράσινους” για τη λύση του συμβολαίου του (το τριφύλλι θα γλιτώσει περίπου 800.000 ευρώ), που τον “έδενε” με το “τριφύλλι” και για τη σεζόν 2020/2021 και θα αγωνίζεται σε άλλη ομάδα την επόμενη χρονιά.

O νέος σταθμός του Τόμας θα είναι η Μπασκόνια, ώστε να επιστρέψει στην Ισπανία, καθώς τη σεζόν 2014/2015 αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα του Τσάβι Πασκουάλ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Ευρωλίγκα, ο Αμερικανός μέτρησε 13,9 πόντους και 4,4 ριμπάουντ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λεκαβίτσιους στην Αθήνα

Επιστροφή Λεκαβίτσιους στον Παναθηναϊκό; Ουδείς γνωρίζει. Ωστόσο, οι φήμες «φουντώνουν» συνεχώς, με τον Βόβορα να βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του. Αρχικά να θυμίσουμε πως το 2017 ο Λούκας Λεκαβίτσιους αποφάσισε να αποχωρήσει από την πατρίδα του και ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός μάχης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τελικά μετά το τέλος της συνεργασίας του με τους «πράσινους» επέστρεψε στην Ζαλγκίρις. Ωστόσο όπως φαίνεται αγαπάει ιδιαίτερα τη χώρα μας.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, ο Λεκαβίτσιους βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Βόλο. Μάλιστα, ο έμπειρος αθλητής δεν θέλησε να χάσει τη φόρμα του και αποφάσισε να κάνει μερικά σουτάκια. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο που παίζει και κάνει προπονήσεις η Νίκη Βόλου. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν μερικές φωτογραφίες μαζί του. Μάλιστα, έγραψαν ότι έγινε μεταγραφή – βόμβα, αφού ο άσος της Ζαλγκίρις προπονήθηκε στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ