Ολυμπιακός: Ψάχνουν τον αντι – Καμαρά – Πόσο τον κοστολογούν [vid]

Μοιραστείτε το:

Τα νέα μεταγραφικά σενάρια δείχνουν και το ενδιαφέρον της Μϊλαν, για τον Μαντί Καμαρά. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πουλήσει εύκολα το διεθνή ποδοσφαιριστή ωστόσο ψάχνουν και τον αντικαταστάτη του για παν ενδεχόμενο. Όπως αναφέρει το «Sportime» πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ο Μοχάμεντ Ελνενί, ο οποίος ανήκει στην Άρσεναλ και παίζει δανεικός στη Μπεσίκτας. Οι «κανονιέρηδες» εμφανίζονται διατεθειμένοι να τα βρουν μαζί του για να τον αφήσουν ελεύθερο να φύγει και οι Πειραιώτες περιμένουν στη γωνία. Την ίδια στιγμή  στην Πορτογαλία τα δημοσιεύματα θέλουν τον  Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει τον Βραζιλιάνο μέσο Εντουάρντο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ωστόσο ο  διεθνής μέσος από τη Γουινέα πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και ιδίως μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις, μετρώντας μάλιστα τέσσερα γκολ και μία ασίστ. Μπορεί η πανδημία να έχει φέρει οικονομική κρίση αλλά οι ερυθρόλευκοι” δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν… εκπτώσεις και δεν προτίθενται να πουλήσουν με λιγότερα από 20 εκατ. ευρώ.

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Ερυθρόλευκους μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νίκη κι ότι έχουμε πετύχει, αλλά και για το γκολ μου σήμερα, θέλω να συνεχίσουμε έτσι».
Για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού που είναι το ίδιο καλές σε όλα τα παιχνίδια: «Δεν μας πειράζει και δεν μας νοιάζει με ποιον παίζουμε. Σε όλα τα παιχνίδια κατεβαίνουνε για τους τρεις βαθμούς. Είτε παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, είτε με την ΑΕΚ, είτε με τον ΟΦΗ, παίζουμε για τη νίκη».
Για το αν θα μείνει για πάντα στο μυαλό του ο Ολυμπιακός: «Εννοείται πως θα θυμάμαι πάντα τον Ολυμπιακό κι όσα έχω ζήσει εδώ. Είναι η ομάδα που με βοήθησε να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο που ήταν να παίξω στο Champions League, που μου έδωσε τον πρώτο μου τίτλο στην Ευρώπη, είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω εδώ και θα δίνω τα πάντα όσο είμαι εδώ».

Για το δέσιμο που υπάρχει στον Ολυμπιακό: «Είμαστε πάρα πολύ δεμένη, σαν οικογένεια κι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, δίνουμε όλοι συμβουλές ο ένας στον άλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Ο Μοχαμέντ Μαντί Καμαρά γεννήθηκε το 1997 στη Γουινέα όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο. Ο Καμαρά ξεκίνησε στις ακαδημίες των ΑΣ Καλούμ και Σαντομπά ΦΚ.Η επαγγελματική του καριέρα ωστόσο ξεκίνησε το 2016, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΚ Αζαξιό. Συμμετείχε σε περίπου 50 αγώνες, από όλες τις διοργανώσεις, με την Αζαξιό, πετυχαίνοντας και 2 τέρματα. Από το 2018 ανήκει στον Ολυμπιακό. Ο αμυντικός μέσος έχει δείξει τις δυνατότητές του και όπως είναι αναμενόμενο βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων του εξωτερικού.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ