Βιτριόλι Ιωάννα: Τι αποκαλύπτει φίλη της [vid]

Μοιραστείτε το:

Φίλη της Ιωάννας μίλησε για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η άτυχη γυναίκα στην Καλλιθέα και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τις 20 Μαΐου. Η φίλη της, Χριστιάννα, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψε πως γνώρισε την Ιωάννα πέρσι το Νοέμβριο όταν συμμετείχαν και οι δυο στο τηλεπαιχνίδι του Alpha Deal. Μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια όμορφη φιλία.

Η Χριστιάννα που είναι δημοσιογράφος και έχει δικό της site, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία για τη υπόθεση της επίθεσης στην Ιωάννα, ενώ ανέφερε πως στοχοποιήθηκε από μια «φυλλάδα» όπως χαρακτηριστικά είπε. Στην εφημερίδα δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της μαζί με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. «Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε πέρσι. Φέτος που μετακόμισα στην Αθήνα, ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα αν και λόγω καραντίνας δεν προλάβαμε πολύ. Η Ιωάννα είναι ένα κορίτσι μορφωμένο, έξυπνο που έκανε δυο δουλειές και είχε μια σοβαρή σχέση ένα χρόνο. Ήταν μια κοπέλα πολύ σοβαρό. Δε γίνεται το 202ο να κρίνουμε μια κοπέλα επειδή ανεβάζει μια φωτογραφία ή πάει ταξίδια» είπε.

«Η Ιωάννα δεν είχε καμία ζήλια, καμία κακεντρέχεια. Ήξερα ότι είχε χωρίσει λίγο πριν την επίθεση.. Εγώ ήμουν η δεύτερη που πήγα για κατάθεση. Έμαθα για την επίθεση στην Ιωάννα από την αστυνομία. Έπαθα σοκ δεν το πίστευα. Δεν ήθελα στην αρχή να βγω να μιλήσω γιατί ήμουν σε σοκ και αργότερα ήθελα να σεβαστώ την Ιωάννα. Δεν ήθελα να το εκμεταλλευτώ για να «φανώ» σημείωσε. «Την επισκέφθηκα την Ιωάννα αλλά την είδα για πολύ λίγο λόγω της κατάστασής της. Μετά ξαναπήγα αλλά δεν μπόρεσα να τη ξαναδώ. Μιλήσαμε λίγο γιατί δεν επιτρέπεται να μιλάει» περιέγραψε.

Σχετικά με τη στοχοποίηση της ίδια και τους θύματος: «Ένα πρωί, ξύπνησα και έχω μηνύματα στο κινητό μου ότι είμαι εξώφυλλο σε μια κίτρινη φυλλάδα με μηνύσεις στην πλάτη της. Έχω κάνει μήνυση στην εφημερίδα. Είχε ένα κατάπτυστο τίτλο, έναν αισχρό τίτλο : «Β*^%παρέα με τη ΣΥΡΙΖΑΙΑ» και είχε και βίντεο που είχε όλα αυτά τα αίσχη και φωτογραφίες μου μέσα» είπε η φίλη της Ιωάννας. «Το δημοσίευμα είχε τη διεύθυνσή μου, την κατάθεσή μου, την ταυτότητά μου κάτι που είναι ανεπίτρεπτο. Πρόκειται για μια νοσηρή κατάσταση» κατέληξε η ίδια.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ