LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Μοιραστείτε το:

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των play off. Αμφότεροι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς προκρίθηκαν στον τελικό Κυπέλλου και άπαντες περιμένουν να δουν ένα μικρό δείγμα από τον.. επερχόμενο τελικό. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες, ειδικότερα η ΑΕΚ. Το ματς αρχίζει στις 21:30 και το μεταδίδει το Novasport 1HD.

Η αποστολή της ΑΕΚ

«Πονοκέφαλοι» για τον Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ. Ο Ιταλός τεχνικός εκτός των γνωστών προβλημάτων, είδε και τον Βασίλη Μπάρκα να τίθεται νοκ-άουτ, καθώς στην τελευταία προπόνηση δέχθηκε ένα χτύπημα στο αριστερό του πόδι κι έτσι τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Εξάλλου, ο προπονητής της Ένωσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπακάκη, Λόπες (τραυματίες), Ολιβέιρα, Μάνταλο, Σιμόες (τιμωρημένοι) και φυσικά τον Γαλανόπουλο που είναι εδώ και καιρό εκτός πλάνων.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Λιβάγια, Αραούχο, Χριστόπουλος, Μαχαίρας

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Δίχως έναν εκ των κορυφαίων παικτών του στη σεζόν θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής με τους «κιτρινόμαυρους», ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή και σ’ αυτήν δεν είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος άσος είχε χάσει την πρόσφατη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, αλλά υπήρχε η αίσθηση ότι θα ήταν στη διάθεση του Πορτογάλου (που θα έκρινε αν θα τον χρησιμοποιούσε) για το ματς με την «Ένωση», αλλά δεν επιβεβαιώθηκε. Φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμα ο 35χρονος μεσοεπιθετικός, που πιθανόν να προφυλάσσεται ενόψει και των κρίσιμων αναμετρήσεων για Κύπελλο και Europa League.

H αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ