ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι

Μοιραστείτε το:

Η Ένωση θα παραταχθεί στο αποψινό ντέρμπι με τον ΟΣΠΦ με σύστημα 4-2-3-1 και τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Παουλίνιο-Χουλτ στα άκρα της άμυνας και το δίδυμο στα στόπερ θα είναι οι Τσιγκρίνσκι-Σβάρνα. Οι δστα χαφ θα είναι οι Σιμάνσκι-Κρίστιτσιτς, στα άκρα της επίθεσης οι Βέρντε (δεξιά), Αλμπάνης (αριστερά) και ο Λιβάγια πίσω από τον προωθημένο Αραούχο.

Στον πάγκο της ΑΕΚ οι: Αθανασιάδης, Οικονόμου, Λάτσι, Σταμούλης, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Οι 11 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: Σα κάτω από τα δοκάρια, Σεμέδο-Μπα στα στόπερ, Ελαμπντελαουί δεξί μπακ, Τσιμίκας αριστερό μπακ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε στα χαφ, Μασούρας, Φορτούνης στα άκρα τς επίθεσης και ο Ελ Αραμπί σέντερ φορ.

Στον πάγκο του ΟΣΦΠ οι: Αλέν, Μπρούνο, Λοβέρα, Τοροσίδης, Σισέ, Καφού, Γκασπάρ, Ρατζέλοβιτς, Α.Παπαδόπολος.

Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή, κατηγορίας Elite της UEFA, για να διευθύνει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Ο λόγος για τον Γάλλο Κλεμέν Τουρπέν που θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντάνος και Γκριγκόρ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος, του συνδέσμου Αργολίδας, ενώ στο VAR θα είναι, επίσης, Γάλλοι. Ο Ζερόμ Μπρισάρ και ο Γουίλι Ντελαγιόντ.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ