ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΑ: Φωτογραφίες από το κλειστό της ξιφασκίας [pics]

Μοιραστείτε το:

Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης και κάνοντας αναφορά στις ηχογραφημένες συνομιλίες και τον τρόπο που παρουσιάζονται από μεγάλα ΜΜΕ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε τον Νίκο Παππά, που βρίσκεται στο στόχαστρο και κατήγγειλε μεθόδους παρακράτους που βάζουν στο στόχαστρο τον ΣΥΡΙΖΑ. “Αυτή η μηχανή δεν αρκείται στη παραποίηση. Αλλά βάζει στο στόχαστρο, με μεθόδους μαφίας και παρακράτους τον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του, αλλά στη πραγματικότητα εμένα. Γιατί εγώ είμαι ο στόχος τους. Αν δεν είναι θρασύδειλοι, εδώ είμαι. Μη κουράζονται και μη φθείρονται, χρησιμοποιώντας το παρακράτος των μαφιόζικων υποκλοπών και τις μεθόδους των υπόδικων εκδοτών και επιχειρηματιών που τους στηρίζουν. Αν πιστεύουν ότι τους ευνοεί ένα ριμέικ του 1989 ας διευρύνουν το κατηγορητήριο να με συμπεριλάβουν”.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε πυρά και για την Οικονομία που έχει μπει για καλά σε τροχιά ύφεσης και πάλι. “Σας μιλώ ειλικρινά, δεν φανταζόμουν ούτε εγώ ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο κ. Μητσοτάκης θα είχε καταφέρει τόσο μεγάλο πλήγμα στις προοπτικές μιας χώρας, την οποία για πέντε χρόνια, παλέψαμε να βγάλουμε από μια τεράστια οικονομική και κοινωνική κρίση… Με μια κυβέρνηση να ανακοινώνει 16% ύφεση για το τρίμηνο και 10, 11, 12% – ποιος ξέρει- για το έτος, χωρίς όμως να αναλαμβάνει την παραμικρή ευθύνη”.

“Άριστα στον τομέα της προπαγάνδας”

“Αντί για μια κυβέρνηση που αναλαμβάνει τις ευθύνες της και εργάζεται άοκνα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, έχουμε ένα χάρτινο τσίρκο, όπως λέει και ένα αγαπημένο τραγούδι από τις Τρύπες. Ένα χάρτινο τσίρκο που ενδιαφέρεται μόνο για το show. Μόνο για την εικόνα και τη ματαιοδοξία του καθενός που το απαρτίζει. Άνθρωποι που δεν βλέπουν τίποτα πέρα από τους κόλακες που τους περιτριγυρίζουν. Υπάρχει όντως ένας τομέας στον οποίο η κυβέρνηση παίρνει άριστα. Και είναι ο τομέας της προπαγάνδας. Εκεί οι άνθρωποι είναι ασύλληπτοι. Έχουν στήσει μια καλοδουλεμένη μηχανή προπαγάνδας και λάσπης τους. Καλολαδωμένη, συντονισμένη, χορτασμένη με εκατομμύρια ευρώ, με ειδικότητα να κάνει το άσπρο-μαύρο”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλεί με τον Αλέξη Χαρίτση

Παίρνοντας τον λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μίλησε για “κρίση δημοκρατίας” που προστίθεται στην τριπλή κρίση “οικονομική, υγειονομική, κλιματική”, ενώ έκανε λόγο για την ανάγκη να παλέψουν τον παραγοντισμό και το πελατειακό κράτος.

Μήνυμα διεύρυνσης έστειλε ο Γραμματέας της ΚΕ, Πάνος Σκουρλέτης.

Την ανάγκη να ενταθεί η προσπάθεια διεύρυνσης και ανασυγκρότησης του κόμματος υπογράμμισε και ο Νίκος Παππάς. Ο ίδιος επισήμανε ότι αυτό το κόμμα πρέπει να κάνει ατομική και συλλογική αυτοκριτική, ακόμα και “για το παραμικρό, αν ξέφυγε μια κουβέντα”.

Με τα στοιχεία ανά χείρας, ο Παύλος Πολάκης, επιτέθηκε σε ορισμένα ΜΜΕ. “Κάποιοι μιλάνε με όρους ουδετερότητας και βάζουν στο ίδιο ζύγι τα υπαρκτά σκάνδαλα που πήγαμε εμείς στη Δικαιοσύνη, με τη σκανδαλολογία και τη λασπολογία που εκτοξεύει ο υπόκοσμος του μαρινακιστάν και του κουρτακιστάν“, είπε.

Στιγμές από την συνεδρίαση

“Πηγαδάκι” με πρωταγωνιστή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Η Έφη Αχτσιόγλου παρακολουθεί τις ομιλίες

Στις πρώτες θέσεις ο Φώτης Κουβέλης

Ο Παύλος Πολάκης κρατά σημειώσεις

Η Ρένα Δούρου σε συνομιλία με στέλεχος

Ο Αλέξης Τσίπρας χαιρετά τον ακτιβιστή Αντώνη Ρέλλα

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος με πολύ ενδιαφέρον σημειωματάριο

Ο Νίκος Μανιός συνομιλεί με τον Νίκο Παππά

Η Κατερίνα Νοτοπούλου στο “θρανίο” του Νίκου Παππά

Στις πίσω θέσεις Βούτσης και Δραγασάκης

Ο Απόστολος Γκλέτσος με την μάσκα ανά χείρας

Αραιές οι θέσεις λόγω κορονοϊού

Και το αναπόφευκτο απολυμαντικό

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ