Ολυμπιακός: Αυτές οι ομάδες ζητούν τον Ελ Αραμπί

Μοιραστείτε το:

Μετά το ενδιαφέρον των Τούρκων της Μπεσίκτας και μιας ομάδας της Κίνας, άλλοι δύο σύλλογοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα κυρίως του γαλλικού Τύπου, ο Ελ Αραμπί δέχθηκε κρούση από δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Γαλλίας, οι οποίες μάλιστα ήταν ελκυστικές οικονομικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως, απάντησαν αρνητικά στο ενδεχόμενο να τον πουλήσουν, καθώς φέτος αποτελεί ένα από τα βασικά όπλα της ομάδας του Μαρτίνς, με 26 γκολ και 7 ασίστ σε 43 ματς.

Ο Ελ Αραμπί στη Γαλλία

Ο Γιουσέφ σε νεαρή ηλικία έπαιξε δύο χρονιές στο Γαλλικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με το βιογραφικό του στη wikipedia, στις 20 Δεκεμβρίου 2008, ο Ελ Αραμπί έκανε το ντεμπούτο του για την Καέν και τη Λιγκ 1 σε έναν αγώνα εναντίον της Λυών, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 76ο λεπτό.

Ο Ελ Αραμπί σε προπόνηση της Καέν

Αγωνίστηκε σε ακόμη 2 αγώνες τη σεζόν 2008-09 (και στους δύο ως αλλαγή), χωρίς να σημειώσει γκολ. Την επόμενη σεζόν (2009-10), σκόραρε 11 γκολ σε 34 αγώνες (σε 11 αγώνες μπήκε ως αλλαγή) για την Καέν, καθώς και έδωσε 8 ασίστ, στη Λιγκ 2. Τη σεζόν 2010-11, σκόραρε 17 γκολ σε 38 αγώνες για την Καέν, καθώς και έδωσε 5 ασίστ, στη Λιγκ 1. Μετά την απόρριψη των προσφορών από τη Σεβίλλη και την Τζένοα, τελικά υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ, τον Ιούλιο του 2011.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ