Μαρκέλλα νέα: Ο δικηγόρος της 33χρονης πήρε… δώρο στη 10χρονη [pic]

Μοιραστείτε το:

Σε μία ακατανόητη και εξοργιστική κίνηση προχώρησε ο δικηγόρος της γυναίκας που έχει συλληφθεί για την αρπαγή και το βιασμό της 10χρονης Μαρκέλλας. Ο Βασίλης Νουλέζας, που έχει εξοργίσει με τις δηλώσεις περί συναινέσεως της μικρής και περί απλής φροντίδας της 33χρονης στη μικρή, αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στη μικρή Μαρκέλλα και έσπευσε να το δημοσιοποιήσει μάλιστα και στη σελίδα του στο Facebook.

Ο συνήγορος της 33χρονης πήρε μια σχολική τσάντα και δυο βιβλία με σκοπό να τα πάει στη μικρή. Στην εικόνα που δημοσίευσε στο διαδίκτυο έσπευσε να τονίσει: «Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Μια ευγενική ανθρώπινη χειρονομία. Για την μικρή…! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία, δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!».


Όπως ήταν αναμενόμενο η κίνησή του αυτή και η δημοσιοποίησή της ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων. Ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν την ανάρτηση του δικηγόρου, είναι και ο αδερφός της 10χρονης: «Δε χρειαζόμαστε την τσάντα σας, ούτε το ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο facebook».

Το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε προσωρινά σε δομή φιλοξενίας μέχρι να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο της πολύκροτης υπόθεσης. Την ίδια στιγμή το μικρότερο αδερφάκι της 10χρονης φιλοξενείται επίσης σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, μία απόφαση που έκριναν σκόπιμη οι Αρχές. Η παραμονή θα είναι προσωρινή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδερφός της 10χρονης έχει υποβάλλει αίτημα για την επιμέλειά της, προκειμένου να μην καταλήξει σε κάποιο ίδρυμα ή σε κάποια ανάδοχη οικογένεια, σε περίπτωση αφαίρεσης της επιμέλειας από τη μητέρα και τον πατριό της. «Ετοιμάζουμε μια αίτηση, θα γίνει έρευνα για το περιβάλλον, προτάσσουμε πάνω απ’ όλα το σπίτι στο οποίο ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, το οποίο είναι το σπίτι της γιαγιάς» επισήμανε η δικηγόρος του νεαρού άνδρα.

Η κατηγορούμενη μετά την απολογία της στην ανακρίτρια προφυλακίστηκε. Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή, η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία ασελγής πράξη, καμία κακοποίηση, καμία προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος της 10χρονης μαθήτριας.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ