ΕΥΠ: Διάλογοι Καμμένου Παπαγγελόπουλου – Ανακοίνωση εισαγγελέα Ζαγοραίου

Μοιραστείτε το:

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος φέρεται να προέτρεπε τον Αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να διατάξει ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον κ.Ηλία Ζαγοραίο, να «δέσει» τα στελέχη του ομίλου των «Παραπολιτικών» για εγκληματική οργάνωση, συζήτηση που φέρεται να έχει λάβει χώρα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά γίνεται αναφορά στον διάλογο που είχε ο κ. Παπαγγελόπουλος με τον διευθυντή των «Παραπολιτικών» μετά την ομιλία που είχε πραγματοποίηση ο αναπληρωτής υπουργός στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis. Σύμφωνα με αυτή, κυριαρχούσε η επιθυμία του υπουργού Άμυνας να υπάρξει παρέμβαση Παπαγγελόπουλου προκειμένου να εξοντωθεί η εφημερίδα. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο κ. Παπαγγελόπουλος και στον κ. Τζένο, ο Πάνος Καμμένος, αφού κατηγόρησε ότι «καλύπτει τον Κουρτάκη» , φέρεται να ζήτησε – σύμφωνα με τα όσα διατείνεται ο ίδιος – να επικοινωνήσει με τον τότε προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ηλ. Ζαγοραίο και να του ζητήσει να μας γ…. για να του αποδείξει ότι όντως λειτουργεί υπέρ ημών.

«Μου λέει «απόδειξέ το ότι μου λες αλήθεια, πάρε τώρα τον Ζαγοραίο μπροστά μου και δώσει του εντολή να τους γαμ..σει», είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος μεταφέροντας την κουβέντα που είχε με τον Καμμένο . Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα ο λόγος που ο τότε υπουργός Αμυνας ζητούσε την παρέμβαση Παπαγγελόπουλου στον προϊστάμενο της εισαγγελίας είχε να κάνει με με εκκρεμή υπόθεση για τον κ. Ανδρέου.

Νέοι απίστευτοι διάλογοι Καμμένου - Παπαγγελόπουλου μπροστά στον ...
Τι απαντά ο Ηλίας Ζαγοραίος

Ο τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, απαντά ότι τα δημοσιεύματα έχουν ως στόχο να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή του.

Αναλυτικά όλη η δήλωση:

Με αφορμή πρόσφατα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα που στόχο έχουν να πληγεί η τιμή και η υπόληψή μου αλλά και το κύρος της δικαιοσύνης και μετά από μακρά περίοδο ηθελημένης σιωπής αναγκάζομαι να δηλώσω τα ακόλουθα: Η αυτόφωρη διαδικασία επιβάλλεται από το νόμο και σχετικές εγκυκλίους του ΑΠ και εφαρμόζεται για όλους ανεξαιρέτως τους έλληνες πολίτες. Ουδείς υπεράνω του νόμου ούτε βέβαια και ο εισαγγελέας που τον εφαρμόζει. Οι διάλογοι μεταξύ προσώπων για τρίτους δε με αφορούν ουδόλως. Οι δημοσιευόμενοι δε και αληθείς υποτιθέμενοι αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο του επιδιωκόμενου ,ήτοι την απόλυτη ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης . Επί 22 χρόνια υπηρετώ τη δικαιοσύνη και δια αυτής τον άνθρωπο . Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ήτοι το σύνολο του νομικού κόσμου γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο που εκφράζομαι και την εν γένει αγωγή μου. Αγωγή που έλαβα από θαυμάσιους γονείς και δασκάλους των οποίων είμαι αληθινό τέκνο και κανενός άλλου όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν απεγνωσμένα να με παρουσιάσουν. Ας μην εκλαμβάνεται η αξιοπρέπεια ως αδυναμία. Όποιος ξέρει να σιωπά ξέρει και να μιλά.

Ο εισαγγελέας Ηλίας Ζαγοραίος για δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ...

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ