ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Εκτός ξανά ο Βαλμπουενά [pic]

Μοιραστείτε το:

Δίχως έναν εκ των κορυφαίων παικτών του στη σεζόν θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής με τους «κιτρινόμαυρους», ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή και σ’ αυτήν δεν είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος άσος είχε χάσει την πρόσφατη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, αλλά υπήρχε η αίσθηση ότι θα ήταν στη διάθεση του Πορτογάλου (που θα έκρινε αν θα τον χρησιμοποιούσε) για το ματς με την «Ένωση», αλλά δεν επιβεβαιώθηκε. Φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμα ο 35χρονος μεσοεπιθετικός, που πιθανόν να προφυλάσσεται ενόψει και των κρίσιμων αναμετρήσεων για Κύπελλο και Europa League.

H αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Τι είπε ο ατζέντης του Ομάρ και ο ίδιος για το μέλλον του 

«Είναι αλήθεια, συζητάμε με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Έχουμε προχωρήσει πολύ τη διαδικασία των συζητήσεων. Ο Ομάρ είναι αρχηγός στην ομάδα του, αλλά και στην Εθνική. Έχει βοηθήσει τον Ολυμπιακό να παραμείνει αήττητος στο πρωτάθλημα και ετοιμάζεται να κατακτήσει τον τίτλο για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και είναι λογικό να υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν μπορώ όμως να πω παραπάνω».

Δηλώσεις έκανε και ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος εμφανίστηκε ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις: «Συμφωνήσαμε να γίνει επιμήκυνση του συμβολαίου μου, για να μπορέσω να αγωνιστώ στο Europa League τον Αύγουστο. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις, για να είμαι ειλικρινής. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Έχω παίξει επίσης σε πολλά και σημαντικά ματς στην Ευρώπη. Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Το τελευταίο διάστημα παίζω συνεχώς και μάλιστα κάνω πολύ καλές εμφανίσεις», σχολίασε.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ