Δημήτρης Διαμαντίδης: «Η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν τιμητική και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά»

Μοιραστείτε το:

Μετά από τρία χρόνια, ο «3D» άφησε την Εurohoops Academy, όπου ήταν διευθυντής, προκειμένου να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει διοικητικό πόστο. Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης  ευχαρίστησε όλους όσοι του έδωσαν την ευκαιρία να εργαστεί στην Ακαδημία και στη συνέχεια ανέφερε πως ήταν πολύ τιμητική η πρόταση των «πράσινων» και έτσι δεν μπορούσε να την αρνηθεί.

Το μήνυμα του Δημήτρη Διαμαντίδη στην Εurohoops Academy:

«Μετά από τρία χρόνια ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών στην Εurohoops Academy και την Εurohoops Academy Λεοντείου. Ευχαριστώ τον Θοδωρή Παπαλουκά και όλους τους συνεργάτες μας για τις στιγμές που ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα. Τους έχω στην καρδιά μου. Η πρόταση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας εποχής ήταν πολύ τιμητική και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη».

 Είναι επίσημο – Μαζί στη διοίκηση Διαμαντίδης και Αλβέρτης

Ένα πράσινο φως ελπίδας διαφαίνεται στην άκρη του τούνελ για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και την παραίτηση του Μάνου Παπαδόπουλου από το «τριφύλλι», η μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη έδωσε χαρά στον κόσμο της ομάδας. Όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναλαμβάνει πόστο στη διοίκηση μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, που παραμένει τελικά στην ομάδα.

Οι δύο σημαίες της σύγχρονης εποχής του Παναθηναϊκού μπαίνουν μπροστά και μαζί με τον Τάκη Τριαντόπουλο, θα έχουν την διοικητική ευθύνη του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός: Είναι επίσημο – Μαζί στη διοίκηση Διαμαντίδης και Αλβέρτης

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Oι σημαίες δεν υποστέλλονται, πολλώ δε του Παναθηναϊκού.

Οι σημαίες μας δείχνουν την περηφάνια μας, μας θυμίζουν πού είμαστε και ποιος είναι ο δρόμος. Ο δρόμος του Παναθηναϊκού και η δημιουργία της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού από την οικογένεια Γιαννακόπουλου βασίστηκε τα τελευταία 33 χρόνια στο τρίπτυχο Διοίκηση-Ομάδα-Κόσμος.

Πάντα οι παραδοσιακοί μας αντίπαλοι προσπαθούσαν να σπάσουν αυτή την ενωμένη γροθιά χρησιμοποιώντας θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους. Η λάσπη συνήθως τους γυρνούσε πίσω…

Τις τελευταίες 48 ώρες οι ίδιοι αντίπαλοι, πυροδότησαν μια νέα επίθεση λάσπης χρησιμοποιώντας διαστρεβλωμένα και κατά το δοκούν δυο ανεξάρτητα γεγονότα, την παραίτηση του κύριου Μάνου Παπαδόπουλου και μια οικογενειακή παρεξήγηση με τον Φραγκίσκο, για να παρουσιάσουν πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, διαλύεται… Είπαμε και πιο πάνω: Η λάσπη συνήθως τους γυρνούσε πίσω…

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ