Αλέξανδρος Βεζένκοφ: H αποκάλυψη του πατέρα του για τον Ολυμπιακό

Μοιραστείτε το:

Σίγουρος ότι ο γιος του, Αλέξανδρος, Βεζένκοφ θα παραμείνει στον Ολυμπιακό δήλωσε σε βουλγαρική ιστοσελίδα ο Σάσο Βεζένκοφ, πατέρας του 25χρονου φόργουορντ που αυτή τη στιγμή είναι free agent αλλά συνεχίζει να προπονείται με τους Πειραιώτες και θα συνεχίσει να το κάνει έως τις 20 Ιουλίου.

“Του αρέσει η ομάδα πολύ και νομίζω πως θα μείνει. Ο προπονητής επίσης τον θέλει, είναι θέμα χρόνου πριν τα βρουν. Στη διάρκεια της πανδημίας έμεινε στο σπίτι για τρεις μήνες, δεν είχαμε δει ο ένας τον άλλο απ’ όταν ήταν παιδί” δήλωσε ο Σάσο Βεζένκοβ στο bgdnes.bg και συνέχισε: “Θα συνεχίσει τις προπονήσεις έως τις 20 Ιουλίου. Στη συνέχεια θα έχουν διακοπή δέκα ημερών, πριν γυρίσουν στο γήπεδο. Δεν θα πάει στις ΗΠΑ φέτος, ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους σπεσιαλίστες στο θέμα της φυσικής κατάστασης”.

Ο Βεζένκοφ είχε 4.9 πόντους πριν από την επιστροφή του Μπαρτζώκα και 10.4 με τον Έλληνα προπονητή, έπαιζε 11:34 πριν από εκείνον και 16:58 με εκείνον, είχε 4.9 ranking με τους Μπλατ – Κεμζούρα και 9.9 με τον Μπαρτζώκα. Η συνεργασία τους είναι αρμονική και όλα δείχνουν πως θα συνεχιστεί για τα επόμενα χρόνια.

Τι είχε πει ο Βεζένκοφ για… Ολυμπιακό 

«Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω περάσει από διάφορα στάδια. Απέκτησα εμπειρίες και έμαθα πράγματα. Νομίζω ότι τους τελευταίους τρεις μήνες εμφανίστηκα έτοιμος να πάρω την ευθύνη, να σταθεροποιηθώ στο υψηλό επίπεδο και να βελτιώνομαι κάθε ημέρα. Πιστεύω ότι απέδειξα ότι μπορώ να το κάνω και πως μπορώ να παίξω κόντρα στους καλύτερους της Ευρώπης. Νιώθω ότι έχω κάνει κάτι στην καριέρα του, αλλά όχι τόσο πολύ για να με ικανοποιεί. Έχω ακόμη 7-8 χρόνια μπροστά μου για να πετύχω ακόμη περισσότερα. Αυτό είναι το πρόβλημα στο μπάσκετ της Βουλγαρίας, όπου ο κόσμος είναι ικανοποιημένος με τα λίγα. Έμαθα να θέλω το μάξιμουμ, να βλέπω που είναι οι δυνατότητές μου και όταν τις φτάσω να είμαι χαρούμενος. Δεν θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στα 35 και να πω ότι δεν έκανα πολλά».

Για το ΝΒΑ και την επιλογή από τους Νετς στο ντραφτ το 2017 (σ.σ. στο νούμερο 57): «Ήταν πολύ έντονο συναίσθημα, που είχαν την ευκαιρία να επιλεχτώ στο ντραφτ πριν από δύο χρόνια. Μιλάμε κάθε μήνα με τους ανθρώπους του Μπρούκλιν, έχουμε κρατήσει επαφή και έρχονται στα ματς 3-4 φορές τον χρόνο. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μιλήσαμε σχεδόν κάθε εβδομάδα. Θα ήθελα να προπονηθώ μαζί τους, καθώς είναι διαφορετικό όταν μπορείς να το καλοκαίρι να τους δείξεις τι μπορεί να κάνεις. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει σύντομα ή ακόμη και το επόμενο καλοκαίρι. Το ΝΒΑ είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Θα ήθελα να πάω εκεί να παίξω και όχι μόνο να κάθομαι στον πάγκο. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος, εάν ήμουν έτοιμος και συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ