ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης

Μοιραστείτε το:

Συνεδριάζει το μεσημέρι της Πέμπτης το Πολιτικό Συμβούλιο της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου. Η συνεδρίαση σχετίζεται με τις διεργασίες του Σαββατοκύριακου, οπότε και θα συνεδριάσει για πρώτη φορά μετά την πανδημία η Ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο κατά τη σημερινή συνεδρίαση αλλά και -κυρίως- στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του κόμματος, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, θα οριστικοποιηθεί η στάση του κόμματος για την υπόθεση Παππά – Μιωνή.

Τονίζεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημες ανακοινώσεις κατηγορεί την κυβέρνηση για «παρακράτος Μητσοτάκη». Σχετικά με το ηχητικό της συνομιλίας Παππά-Μιωνή, στην Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για αντιπερισπασμό. Όπως σημειώνουν το ηχητικό δημοσιοποιείται σε μια στιγμή όπου:

  • Η κυβέρνηση βρίσκεται σε δεινή θέση λόγω του θέματος των 20 εκατομμυρίων στα ΜΜΕ και της πλήρους αδιαφάνειας με την οποία, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, το χειρίστηκε.
  • Στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο έχει φτάσει έγγραφο το οποίο, κατά την αξιωματική αντιπολίτευση, εμπλέκει τον Αντώνη Σαμαρά σε μίζα 2,7 εκατομμυρίων από τον Σταύρο Παπασταύρο.
  • Ο σύζυγος της πρώην εισαγγελέως Διαφοράς, Ελένης Ράικου, κατηγορείται ότι ζημίωσε το δημόσιο με 1,7 εκατ. ευρώ μόνο για το έτος 2018.

ΣΥΡΙΖΑ: Παράνομες ηχογραφήσεις

Για παράνομες ηχογραφήσεις κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που ζήτησε τη διαγραφή του Νίκου Παππά. «Θα προτείναμε στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, που φέρνει στη Βουλή παράνομες ηχογραφήσεις και τις ερμηνεύει κατά το δοκούν, όταν μιλά για «παρακράτος» και ζητά διαγραφές, να είναι λίγο πιο προσεκτικός», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Ειδικά όταν το πανελλήνιο πλέον γνωρίζει πως ο ίδιος καλύπτεται από τον κ. Μητσοτάκη, αν και φέρει όχι μόνο πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες, για την εν κρυπτώ χρηματοδότηση με δημόσιο χρήμα ανύπαρκτων ΜΜΕ, τη λίστα των οποίων αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα. Σε ό,τι δε αφορά την ουσία, αντί η ΝΔ να ζητά τη διαγραφή του κ. Παππά, αφού κόπτεται τόσο πολύ, ας διευρύνει η ίδια το κατηγορητήριο και ας τον συμπεριλάβει», καταλήγει.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ