Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο νέος… Λεβαντόφσκι που εξετάζει [vid]

Μοιραστείτε το:

Νέα δημοσιεύματα από τα Πολωνικά Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός εξετάζει τη περίπτωση του Μπάρτοζ Μπιάλεκ, του ταλαντούχου σέντερ φορ που αγωνίζεται στη Ζαγκλέμπιε της Πολωνίας.  Για τον παίκτη που είναι 19 χρόνων ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ντόρτμουντ με σκοπό να αντικαταστήσει τον Έρλινγκ Μπροτ Χάαλαντ, σε περίπτωση που ο Νορβηγός επιθετικός αποχωρήσει με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η εφημερίδα «Jezioro Sportu» μάλιστα αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα αρκετά καλό ποσό για να τον αποκτήσουν: «Ο Ολυμπιακός δίνει 4 εκατ. ευρώ στη Ζαγκλέμπιε για την απόκτηση του Μπιάλεκ. Για τον 19χρονο ενδιαφέρεται, επίσης, η Ντόρτμουντ και τον προορίζει για αντικαταστάτη του Χάαλαντ. Ο αριστερός μπακ της γερμανικής ομάδας, Λούκας Πιάτσεκ, έχει αποκαλέσει τον Μπιάλεκ ως τον νέο Λεβαντόφσκι».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός άσος είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Πολωνίας ενώ τη φετινή σεζόν σε 16 παιχνίδια έχει 8 γκολ και 3 ασίστ με την ομάδα του.  Πάρτε μία γεύση από τον… νέο Λεβαντόφσκι που φαίνεται πως θέλει ο Ολυμπιακός:

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ