Πασχαλάκης – Ζίβκοβιτς: Αυτός φεύγει, αυτός μένει [vids]

Μοιραστείτε το:

Ένα μεγάλο θέμα που έχει ο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν είναι το θέμα του τερματοφύλακα. Ζίβκοβιτς και Πασχαλάκης μοιράστηκαν (σχεδόν) για ακόμη μία σεζόν τις συμμετοχές, αλλά ουδείς κατάφερε να σταθεροποιηθεί και να εμπνέει την απόλυτη σιγουριά κάτω από τα δοκάρια των «ασπρόμαυρων». Ουσιαστικά, κανένας δεν έπιασε την απόδοση του «εκπληκτικού Πασχαλάκη» που συντέλεσε τα μέγιστα στο πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ.

Εκτός αυτού, όπως σας έχουμε ενημερώσει, και ο νέος τεχνικός διευθυντής που έχει έρθει στη Τούμπα, Όλαφ Ρέμπε, φαίνεται να έχει πάρει ήδη την απόφαση για τερματοφύλακα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως εάν ο ΠΑΟΚ αποκτήσει τερματοφύλακα, τότε θα φύγουν αμφότεροι. Μόνο ένας εκ των δύο θα φύγει. Και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν είναι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Γιατί θα μείνει ο Πασχαλάκης

Ο Σέρβος τερματοφύλακας έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά η αστάθεια που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα τον καθιστά τον χαμένο στην υπόθεση του τερματοφύλακα. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, επίσης δεν είναι σταθερός, αλλά ο χαρισματικός ρόλος που είχε στο πρωτάθλημα, η ελληνική καταγωγή του και η προοπτική της μεταπωλητικής του αξίας είναι παράγοντες που δεν περνάνε απαρατήρητοι στον ΠΑΟΚ.

Επομένως, η φυγή Ζίβκοβιτς πρέπει να θεωρείται δεδομένη όπως και η παραμονή του Πασχαλάκη. Βέβαια, ουδέποτε τίποτε είναι οριστικό, καθώς όλα αλλάζουν. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης -αν και δύσκολο- μπορεί να φέρει ικανοποιητική πρόταση και να αποχωρήσει. Αν και όπως προαναφέραμε, αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο ρόλος του Ρέμπε

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο οποίος βρέθηκε στο ματς των «ασπρόμαυρων» με τον ΟΦΗ φαίνεται να πήρε κάποια tips από τον φευγάτο Μάριο Μπράνκο και σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα αναφορικά με τις μεταγραφικές εκκρεμότητες και κινήσεις που θα κάνει ο Δικέφαλος του Βορρά. Πάντως, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να του δώσει τα «κλειδιά» και να πραγματοποιήσει το δικό του έργο με προσοχή και πλάνο.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ