Νίκος Παππάς: Συνάντηση μήνυμα με τον πρέσβη του Ισραήλ μια μέρα μετά το ηχητικό Μιωνή

[taxopress_postterms id="1"]
Μοιραστείτε το:

Με τον πρεσβευτή του Ισραήλ Γιόσι Αμράνι συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, και επί τάπητος τέθηκαν οι διμερείς σχέσεις. Όπως έγραψε η ισραηλινή πρεσβεία στο Twitter: «Ο Πρέσβης του Ισραήλ κ. Yossi Amrani συναντήθηκε με τον Νίκο Παππά, και συζήτησαν για τις πρόσφατες εξελίξεις στις σχέσεις των δύο χωρών & τον ενημέρωσε για την επιτυχή επίσκεψη του κ.Μητσοτάκη στο Ισραήλ. Ο κ. Παππάς είναι η απόδειξη της δικομματικής υποστήριξης των σχέσεων».

Ειδικότερα, μία μόλις ημέρα μετά την κατάθεση στην Προανακριτική της Βουλής ηχογραφημένων συνομιλιών από τον εβραϊκής καταγωγής επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνη, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα προχώρησε σε μια υψηλής πολιτικής σημασίας κίνηση. Ο επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής του Ισραήλ έστειλε σαφές μήνυμα ότι η μεσολάβηση του Νίκου Παππά στην υπόθεση του Σάμπυ Μιωνή, που επιχειρείται από την κυβέρνηση αλλά και από την πλειοψηφία ΝΔ και ΚΙΝΑΛ στην Προανακριτική να εργαλειοποιηθεί εις βάρος του πρώην υπουργού αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, ήταν στο πλαίσιο των πολύ καλών σχέσεων των δύο χωρών και πως ο Νίκος Παππάς ενεργούσε στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος του Ισραήλ στη συγκεκριμένη υπόθεση που αφορούσε ένα σημαντικό μέλος της ελληνοεβραικής κοινότητας.

Το επίσημο Ισραήλ διαχωρίζει τη θέση του από τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και αποδεχόμενο συνάντηση του πρέσβη με τον κ. Παππά στέλνει μήνυμα στην κυβέρνηση, που με την αποδοχή των υποκλαπεισών συνομιλιών από την Προανακριτική Επιτροπή δημιουργεί ρωγμές, καθώς πολλά από αυτά που ακούγονται και αφορούν στις σχέσεις Ισραήλ και Ελλάδος, κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο τη δεδομένη περίοδο.


Η αντίδραση Παππά

Με δεύτερη δήλωση του σε λίγες ώρες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς δίνει τη δική του απάντηση αναφορικά με το ηχητικό ντοκουμέντο που κατέθεσε στην προανακριτική ο Σαμπί Μιωνής. «Ο Σάμπυ Μιωνής, με αντάλλαγμα μάλλον τη Λάρκο, παίζει το άθλιο παιχνίδι της ΝΔ και του ίδιου του κ. Σαμαρά. Προσκομίζει την επιλεκτική απομαγνητοφώνηση μιας παράνομης καταγραφής ιδιωτικής μας συνομιλίας, επιχειρώντας τη βίαιη διαστρέβλωση των λεγομένων μου. Με μεθόδους κοπτοραπτικής, δηλαδή με αποσιωπητικά -γιατί άραγε;- στα επίμαχα σημεία και με δήθεν ακατάληπτες λέξεις επίσης στα επίμαχα σημεία, παραποιεί το νόημα του διαλόγου».

«Οι αναφορές σε «ατζέντα», πληροφορίες για κάποιους που «κάνουν δουλειές», προφανώς και δεν αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο. Αφορούν τον κ. Σαμαρά και την παρέα του, τον κ. Μιωνή και τον κ. Παπασταύρου, που με διάφορα κόλπα έβγαζαν λεφτά από τότε. Οι μαφιόζικες μέθοδοι όμως θα αποκαλυφθούν. Και η αλήθεια θα λάμψει» υποστηρίζει ο κ. Παππάς. Διαβάστε Αναλυτικά

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ