Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση του για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό [pic]

Μοιραστείτε το:

Όπως σας ενημερώσαμε, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης φαίνεται να έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από πλευράς ”τριφυλλιού”, όλα δείχνουν όμως πως ο Αλβέρτης δεν θα συνεχίσει. Επιπλέον, ο επί χρόνια Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ και νυν πρόεδρος της ομάδας, Μάνος Παπαδόπουλος έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα Ευρωλίγκα προκειμένου να εργαστεί ως τζένεραλ μάνατζερ στο εξωτερικό.

Με αφορμή όλες αυτές τις εξελίξεις, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε ένα σχόλιο, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, και αρκετοί το συνδέουν με τα παραπάνω γεγονότα.

Δείτε τι αναφέρει:

H πορεία του Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό 

Θυμίζουμε ότι ο Αλβέρτης βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από ηλικία 16 ετών. Ο «Φράγκι» μεγάλωσε στο «τριφύλλι» και συνέδεσε το όνομα του με την επιστροφή της ομάδας στους εν Ελλάδι τίτλους και στην κορυφή της Ευρώπης. Το 1990, τρία χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού ο Παύλος Γιαννακόπουλος έντυσε στα «πράσινα» τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, αποκτώντας τον από τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας. Ο Αλβέρτης υπηρέτησε τους «πράσινους» για 19 χρόνια, κατακτώντας 11 πρωταθλήματα 8 κύπελλα, 5 ευρωπαϊκά και 1 διηπειρωτικό.

Την 1η Ιουλίου του 2009, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της περιόδου, από τον Παναθηναϊκό, κάνοντας έτσι το δεύτερο «Triple Crown» στην ιστορία του, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, σε ηλικία 35 ετών. Στις 11 Οκτωβρίου του 2009 αποθεώθηκε από 20.000 φιλάθλους σε ειδική τελετή-φιλικό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκό ςγια να τιμήσει τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας, με αφορμή την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Η φανέλα του Αλβέρτη με το νούμερο #4, αποσύρθηκε από την ομάδα σε ένδειξη τιμής και κοσμεί τον ουρανό του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου. Τον Σεπτέμβριο του 2015 βραβεύτηκε σε ειδική τελετή που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός (Honouring our legacy) ως μέλος της καλύτερης πεντάδας στην ιστορία της ομάδας, μαζί με τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Αντώνη Φώτση και Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ