Ιωάννης Κωστή: «Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό»

Μοιραστείτε το:

Ο Ιωάννης Κωστή αποχαιρέτησε μέσω των social media την Νέα Σαλαμίνα και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την επίτευξη των στόχων. Ταυτόχρονα, ευχαρίστησε την Νέα Σαλαμίνα για τις εμπειρίες που του πρόσφερε και πλέον ετοιμάζεται για τον νέο «κύκλο» της καριέρας του στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τι έγραψε ο νεαρός άσος, που βρίσκεται πλέον στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί σιγά – σιγά στο νέο του εργασιακό περιβάλλον:

«Θέλω να ευχαριστώ το διοικητικό Συμβουλίο της Νέας Σαλαμίνας για όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί . Ευχαριστώ την οικογένεια μου και όλο τον κόσμο που πάντα ήταν δίπλα μου και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια! Ευχαριστώ τις Ακαδημίες ιδιαίτερα τον κύριο Τσουκκα . Θέλω κυρίως να ευχαριστήσω τον Μανατζερ μου Δημήτρη Μασιά που με βοηθησε να κάνω το Όνειρο μου αληθινό! Ευχαριστώ και τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο ταλέντο μου και υπόσχομαι να δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας !!»

Η ανάρτηση του στο Instagram

Ο 20χρονος μέσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Νέα Σαλαμίνα και την Κυριακή (21/6). Η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί από τον περασμένο Οκτώβριο αλλά ο αθλητής παρέμεινε δανεικός στην κυπριακή ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είχε αναφέρει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας μεταγραφής για τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα. Ο παίκτης θα ενσωματωθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι»

Ο διεθνής χαφ εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει την Τετάρτη (24/6) προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Φέτος έκανε 21 συμμετοχές με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ έφτασε τις οκτώ εμφανίσεις με την εθνική ανδρών της Κύπρου, παρότι γεννημένος στις 17 Μαρτίου 2000.

Με τον Ολυμπιακό ο Κωστή έχει υπογράψει μέχρι το 2024 και στόχος του δεν είναι άλλος από το να πείσει για την αξία του και να παραμείνει στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ