Γκαγκάτσης: «Δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία, μια στημένη επιτροπή καταδίκασε τον ΠΑΟΚ»

Μια σειρά από ενδιαφέροντα θέματα έθιξε στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης(5/6) των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης. Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρθηκε στο θέμα του Financial Fair Play, στο ζήτημα της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας, στην Νέα Τούμπα αλλά και σε αυτό των μειώσεων συμβολαίων.

«Ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Σαββίδης έχει αγοράσει κανένα αθλητικό κέντρο. Το τι απόφαση έχει βγάλει μια στημένη επιτροπή δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Το CAS θα δικάσει νωρίτερα από τις 25 Αυγούστου και ελπίζουμε να μπει στην ουσία της υπόθεσης και ότι θα μας δικαιώσει, εφόσον δικάσει κανονικά. Μεσολάβησαν δυο δικαστήρια που ουδέποτε μπήκαν στην ουσία και ο λόγος είναι πως αν έμπαιναν θα διαπίστωναν ότι δεν υπάρχει καμία πολυϊδιοκτησία. Δεν αλλάζω ούτε λέξη από αυτά που είπα για την ΕΕΑ, ότι είναι μια στημένη επιτροπή. Το τι απόφαση έβγαλε μια στημένη επιτροπή είναι τελείως διαφορετικό κομμάτι απ΄ότι ισχύει στην πραγματικότητα. Ελπίζουμε το CAS να μπει στην ουσία της υπόθεσης και να λάμψει η αλήθεια. Ουδέποτε μπήκαν στην ουσία της υπόθεσης!»,τόνισε.

Σχετικά με το FFP είπε: «Θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις ελέω κορωνοϊου. Αυτό προκύπτει από ανεπίσημες πληροφορίες από την UEFA. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω ποια είναι ακριβώς η κατάσταση. Η μη συμμετοχή στους ομίλους επιβάρυνε σίγουρα. Τον Γενάρη δεν κάναμε μεταγραφές πρωτίστως λόγω FFP για την ισορροπία, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Μεταγραφές θα γίνονται όπως και πωλήσεις».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο ανέφερε: «Αυτό που άλλαξε είναι ότι ήρθαν ξένοι διαιτητές, ότι μπήκε το VAR, πλέον δεν σκεφτόμαστε συνέχεια τι θα κάνει ο διαιτητής. Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα πρωτάθλημα, τρία Κύπελλα και του έκλεψαν και το πρωτάθλημα ενώ την περασμένη 20ετία είχε πάρει ένα πρωτάθλημα και το διεκδίκησε το 2010 μετά την ήττα στο Χαριλάου από τον Άρη και το 2002 ξανά. Ο Σαββίδης έχει συμβάλλει πολύ στην εξυγίανση που τόσο λοιδωρήθηκε και τόσο έχει βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και φέτος, πάλι λοιδωρήθηκε. Έγιναν πιο ισορροπημένα όλα την τελευταία τριετία, σίγουρα όχι τέλεια. Μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα… Μην γυρίζουμε όμως πάλι στην ίδια κουβέντα».

 Σε ερώτηση σχετικά με την Νέα Τούμπα είπε: «Όταν υπάρχει κάτι επίσημο θα βγει στο σάιτ. Μην νομίζετε ότι όλοι θέλουν να κάνει ο ΠΑΟΚ νέο γήπεδο, γιατί θα δυναμώσει.Ο κ. Σαββίδης έχει δείξει την πίστη του σε αυτό το κομμάτι για την Νέα Τούμπα, αλλά και για νέο προπονητικό κέντρο. Όταν έχουμε νεότερα και για τα δυο θα σας τα ανακοινώσουμε».

 Για τα συμβόλαια παικτών: «Η επόμενη μέρα μετά την πανδημία δεν είναι εύκολη, γι’ αυτό υπήρχε η μείωση των συμβολαίων στον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Μπορεί την επόμενη σεζόν να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, δεν ξέρουμε αν έρθει νέο κύμα του ιού. Τα έσοδα θα είναι μειωμένα σε μεγάλο βαθμό. Όλες οι ομάδες θα ρίξουν το μπάτζετ, έτσι και εμείς αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κρίση που υπάρχει και θα υπάρξει ελέω κορονοϊού. Δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, σε όλη την Ευρώπη μειώνονται συμβόλαια, τηλεοπτικά συμβόλαια και χορηγοί. Όλοι ελπίζουμε να έρθουμε σε μια κανονικότητα και τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Είναι νωρίς να δούμε που θα κάτσει η μπίλια…».

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 80855 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*