Κτηματολόγιο: Ξεκινά η προανάρτηση σε Λαμία – Λιβαδειά

Γυρίζει σελίδα το Κτηματολόγιο στη Λαμία και τη Λιβαδειά, καθώς από σήμερα ξεκινά η προανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων. Πρόκειται για τη διαδικασία της προκαταρκτικής ενημέρωσης των δικαιούχων, μετά την επεξεργασία των δηλώσεων και στόχος της είναι η επιβεβαίωση της ορθότητας των στοιχείων και η υπόδειξη τυχόν σφαλμάτων από τους δικαιούχους.

Μέσω της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου (www.ktimatologio.gr) για δύο μήνες, οι δικαιούχοι με χρήση των κωδικών του taxisnet, έχουν πρόσβαση στην καταγραφή των δικαιωμάτων τους και της γεωγραφικής απεικόνισης των ακινήτων τους. Εφόσον συμφωνούν με τα στοιχεία αυτά, δε χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια.

Εάν δεν συμφωνούν με κάποιο στοιχείο, μπορούν, μέχρι τις 27 Ιουλίου 2020, να στείλουν την Αίτηση Επανεξέτασης Στοιχείων που θα βρουν στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή να την καταθέσουν, μετά από ραντεβού, στα κάτωθι Γραφεία Κτηματογράφησης:

Για τη Λαμία

  • Αίτηση Επανεξέτασης Στοιχείων: http://www.ktimatologio-lamia.gr
  • Αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]
  • Γραφείο Κτηματογράφησης Λαμίας (νέα διεύθυνση): 3ο χλμ Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών, (Πρώην Συνεταιρισμός Υδραυλικών Λαμίας), ΤΚ 35100, Λαμία
  • Τηλέφωνο: 22310-34343
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00-16.00 και κάθε Τετάρτη 8.00-20.00

Για τη Λιβαδειά

  • Αίτηση Επανεξέτασης Στοιχείων: http://www.ktimatologio-livadia.gr
  • Αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]
  • Γραφείο Κτηματογράφησης Λιβαδειάς: Έρκυνας & Κυριακίου 7, ΤΚ 32131, Λιβαδειά
  • Τηλέφωνο: 22610-80105
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30-16.30 και κάθε Τετάρτη 8.30-20.30

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ελληνικού Κτηματολογίου, η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία της Προανάρτησης στις Δημοτικές Ενότητες Λαμίας του Δήμου Λαμίας στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και Λιβαδειάς του Δήμου Λεβαδέων στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς με αυτήν εξασφαλίζουν ότι τα δικαιώματα που δήλωσαν θα καταγραφούν σωστά στο Κτηματολόγιο και θα αποφύγουν άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον. Μετά την ολοκλήρωση της Προανάρτησης, θα ακολουθήσει η επεξεργασία των αιτήσεων και οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εκ νέου για τη διαδικασία της Ανάρτησης.

Για γενικές πληροφορίες οι πολίτες μπορούν καλέσουν στο τηλέφωνο 210-6505600 από Δευτέρα έως Παρασκευή (από 08:30 έως 15:30) ή να μπουν στον ιστότοπο www.ktimatologio.gr.

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 80616 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*