Δωρεά του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Τη δική του σημαντική συνεισφορά στη μάχη που δίνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας για την καταπολέμηση του κορονοϊού στην Ελλάδα, καταβάλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός διοικητικός παράγοντας της ΑΕΚ και επικεφαλής της εταιρείας Aegean Oil, που δραστηριοποιείται στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών, έκανε δωρεά αξίας 300.000 ευρώ σε καύσιμα στο ΕΣΥ για τις μετακινήσεις των οχημάτων που χρησιμοποιούνται σε αυτή τη δύσκολη μάχη με τον επικίνδυνο ιό.

Η ανακοίνωση της Aegean Oil αναφέρει τα εξής: «Αυτήν την ώρα η πανδημία από τον COVID-19 απειλεί με τον πιο παράξενο «πόλεμο» που γνώρισε η ανθρωπότητα. Οι Έλληνες επιστήμονες, γιατροί και νοσηλευτές δίνουν την μάχη στην πρώτη γραμμή και αναδεικνύονται σε αληθινούς ήρωες. Την ώρα αυτή ο καθένας μας έχει το ιερό καθήκον να συνεισφέρει με τον τρόπο που μπορεί. Η εταιρεία μας ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ (AEGEAN OIL), μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία δραστηριοποιούμενη στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών, στηρίζει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας με την χορηγία καυσίμων συνολικής αξίας 300.000 €.
 
Τα καύσιμα θα διατεθούν μέσω του δικτύου των πρατηρίων της AEGEAΝ, σύμφωνα με τις οδηγίες-προτεραιότητες του υπουργείου Υγείας, για την κάλυψη των αναγκών κίνησης των οχημάτων που χρησιμοποιούνται στην μάχη για την καταπολέμηση της πανδημίας. Η σκέψη και η ευγνωμοσύνη μας είναι πρωτίστως σε όλο το προσωπικό των μονάδων υγείας που νυχθημερόν δίνει την μάχη για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά των συνανθρώπων μας που προσβλήθηκαν από τον COVID-19 καθώς και σε όλους όσους δίνουν τον τιτάνιο αγώνα για τον περιορισμό της διασποράς του. Καλή δύναμη σε όλους».

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 80429 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*