Τα μέτρα του κορονοϊού, EatMe, οδηγός για τη χοληστερίνη στο Εθνος της Κυριακής

#Μένουμε_σπίτι κι αυτή την Κυριακή και παίρνουμε το «Εθνος της Κυριακής» που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 29 Μαρτίου και περιλαμβάνει σούπερ προσφορές. EatMe extra edition ΙΙ με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές με 5 υλικά!

Ακόμη, ένα βιβλίο της σειράς Ιατρική Βιβλιοθήκη για τη χοληστερίνη, καθώς κι ένα 16σελιδο ένθετο για όλα τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για τον κορονοϊό.

Μαζί και το TV Εθνος extra, το αγαπημένο τηλεοπτικό περιοδικό με αφιέρωμα για να περάσεις το χρόνο σου στο σπίτι.

ΕatMe Extra Αλμυρές και Γλυκές λιχουδιές με 5 υλικά!»

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και μαγειρεύουμε: Αλμυρές και Γλυκές λιχουδιές με 5 υλικά!» με την επιμέλεια του Βαγγέλη Δρίσκα

Η αναγκαστική παραμονή μας στο σπίτι αυτό το διάστημα, μας φέρνει αντιμέτωπους και με το καθημερινό ερώτημα των περισσότερων από εμάς: Τι μαγειρεύω σήμερα;

Στο νέο extra τεύχος του eatme  κάνουμε τα πράγματα πιο απλά!

Μαγειρεύουμε καταπληκτικές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ακόμη και πιάτα που σερβίρονται σαν ολοκληρωμένο γεύμα με συνταγές που χρειάζονται μόνο 5 υλικά!

Για να είναι η μαγειρική διαδικασία όπως πρέπει: Αγχολυτική, δημιουργική και να μας δίνει χαρά.

Καλά Μαγειρέματα!

Ιατρική Βιβλιοθήκη – Χοληστερίνη

Μάθετε τα πάντα για τη χοληστερίνη και κυρίως ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ρίξουμε την κακή χοληστερίνη και να ανεβάσουμε την καλή, γρήγορα και αποτελεσματικά. Γιατί η σωστή διατροφή είναι το καλύτερο όπλο; Ποιες τροφές κάνουν καλό στην καταπολέμησή της; Ποιους συνδυασμούς πρέπει να αποφεύγουμε; Πώς επηρεάζει το άγχος την αύξησή της; Μαζί, ένας πολύ χρήσιμος πίνακας με 400 τροφές και την περιεκτικότητα τους σε θερμίδες, λιπίδια και χοληστερίνη ώστε να απολαμβάνετε νόστιμα και υγιεινά γεύματα χωρίς φόβο και στερήσεις.

 

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 70194 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*