εκινούν τα εξ’ αποστάσεως μαθήματα στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, μετά την αρ. 1589/20-3-2020 απόφαση του πρυτανικού συμβουλίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 είναι έτοιμο να ξεκινήσει όλα τα προσφερόμενα μαθήματα, παλιού και νέου προγράμματος σπουδών, με τη μορφή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Η υποδομή του Τμήματος για υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχει ήδη εγκατασταθεί ( πλατφόρμα msTeams) και είναι σε θέση να υποστηρίξει τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος.
Παρότι η εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι πρωτόγνωρη για το Τμήμα μας είμαστε πλέον σε θέση να τη φέρουμε εις πέρας και να λύσουμε τα όποια προβλήματα εμφανιστούν. Σε αυτό συνέβαλλε όλο το προσωπικό του Τμήματος.
Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι επιλογή ανάγκης και όχι μόνιμη κατάσταση και ελπίζουμε να λήξει σύντομα η υγειονομική κρίση που περνάει η χώρα.
Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Καθηγητής Χάρης Ναξάκης

Πηγή: Prevezatoday.gr

About Μιχάλης Μίχος 1364 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*