Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019

Δελτίο Τύπου

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά

 

Τα Χριστούγεννα και ο ερχομός του νέου έτους είναι πάντα μια περίοδος χαράς και ελπίδας, που φέτος συμπίπτει με την αρχή μιας νέας περιόδου για την Πατρίδα μας και για την Περιφέρεια μας.

 

Βασιζόμενοι στο μήνυμα της αγάπης, που στέλνει η γέννηση του Θεανθρώπου, ας εκμεταλλευτούμε όλοι μας την ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς που μας ενώνουν με την οικογένειά μας, τους φίλους μας, τους συμπολίτες μας, τον τόπο μας, και αφήνοντας πίσω μας δυσκολίες και διαφορές, να κοιτάξουμε το μέλλον με δύναμη, ελπίδα, πίστη και αισιοδοξία.

 

Γιατί τις περισσότερες φορές δεν χρειάζονται σπουδαία πράγματα. Είναι τα μικρά και καθημερινά που έχουν σημασία, που κάνουν τον τόπο μας πιο φωτεινό, που αναγεννούν την ελπίδα, που ανοίγουν το δρόμο για έναν καλύτερο, πιο δίκαιο και ειρηνικό αύριο.

 

Εύχομαι από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά, και ένα ευτυχισμένο Νέο Χρόνο που θα φέρει ευόδωση κάθε προσωπικής και οικογενειακής προσδοκίας.

 

Χρόνια Πολλά!

 

Ανδρέας Κτενάς

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8904 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*