Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για να αποφευχθούν οι καταδρομικές επιθέσεις τα Χριστούγεννα

Κλιμάκωση των επιθέσεων, κάψιμο αυτοκινήτων και επιθέσεις σε μαγαζιά φοβούνται οι Αρχές – Πώς θα αντιμετωπίσουν τους αντιεξουσιαστές

Κλιμάκωση των καταδρομικών επιθέσεων που κάνουν το τελευταίο διάστημα οι αντιεξουσιαστές, φοβάται η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει και των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, οι αστυνομικοί εκφράζουν ανοιχτά φόβους ότι οι αντιεξουσιαστές θα επιχειρήσουν πάλι σε κεντρικά καταστήματα και στο κέντρο της Αθήνας να κάνουν την εμφανισή τους. Οι αστυνομικοί φοβούνται ακόμη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, ότι οι αντιεξουσιαστές θα επιχειρήσουν ξανά να κάψουν αυτοκίνητα πολιτών. 

Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα γίνει με όλες αυτές τις καταδρομικές επιθέσεις. Υπάρχουν αστυνομικοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που υποστηρίζουν ότι οι αντιεξουσιαστές θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι έχουν στολιστεί πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα στην Αθήνα. Γι’ αυτό και οι εντολές που έχουν δοθεί στους αστυνομικούς είναι η εικόνα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Εξάρχεια να καίγεται να μην επαναληφθεί. 

Ακόμη, δόθηκαν εντολές ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση αν γίνει ξανά καταδρομική επίθεση να μην υπάρξουν προσαγωγές και συλλήψεις. Ζήτησαν να υπάρξουν στα κεντρικά σημεία παρατηρητές. Να βγάλουν περισσότερες πληροφορίες καθώς και να δείξει η Αστυνομία απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα κάποια αντίδραση. 

 

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 84463 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*