Πού ανήκει η ΠΑΕ Ξάνθη

H τελευταία ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την Ξάνθη αναφέρει -κόντρα στο ρεπορτάζ του One- πως οι μετοχές της ανήκουν από τις 21 Μαρτίου 2019 κατά 94,8% στην εταιρία Insports IKE, μέτοχοι της οποίας είναι οι Πανόπουλος και Συγγελίδης

Μετά τον ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ Ξάνθη αντέδρασε έντονα και προανήγγειλε νομικές κινήσεις ως απάντηση στο ρεπορτάζ του One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη, που αμφισβήτησε το ιδιοκτησιακό της καθεστώς κι έκανε λόγο για εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στην ακριτική ΠΑΕ.

Στην ανακοίνωση της Ξάνθης τονίζεται ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης «θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους όπως κι αυτό των εταιρειών τους».

Δεδομένης της σκόνης που έχει σηκωθεί, αξίζει να τονιστεί ότι, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του SDNA, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο (από το Μάρτιο του 2019) της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που αποτελεί μια ανεξάρτητη αρχή, οι μετοχές της ΠΑΕ Ξάνθη ανήκουν από τις 21/3 στην εταιρία Insports IKE κατά 94,8%. Μέτοχοι στην εν λόγω εταιρία είναι οι Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η απόφαση της ΕΕΑ και το σχετικό έγγραφο:

Η απόφαση της ΕΕΑ ήταν:

«8. Άδεια 69Α

α) ΠΑ Ε Α.Ο. ΞΑΝΘΗ

INSPORTS IKE    (94,38%)

ΧΟΡΗΓΕΙ».

eea.jpg

Πηγή: SDNA 

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 62720 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*