Οι περιπτώσεις εγκατάλειψης παιδιών που «πάγωσαν» την Ελλάδα (vid)

Ιστορίες με εγκατάλειψη παιδιών που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

Μωρά που γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής από την πρώτη μέρα της γέννησής τους. Αθώες ψυχές που είτε εγκαταλείφθηκαν είτε έχασαν τη ζωή τους από τη γυναίκα που τους έφερε στη ζωή. 

Το κλάμα ενός νεογέννητου ξεσήκωσε τους κατοίκους της πολυκατοικίας. Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν το είδαν τυλιγμένο με μια πετσέτα μέσα σε ένα καρότσι από σούπερ μάρκετ στην πυλωτή τους. Η 19χρονη, προτού το αφήσει, το έπλυνε, το άφησε καθαρό και το φίλησε. Όπως είχε πει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», θέλει όσο τίποτα να το έχει ξανά στην αγκαλιά της. 

Ψάχνοντας σε έναν κάδο απορριμμάτων, ένας ρακοσυλλέκτης, αντί να βρει θησαυρό, βρήκε το άψυχο σώμα ενός νεογέννητου. Το στόμα του ήταν φιμωμένο με χαρτοπετσέτες και ο ομφάλιος λώρος κρεμόταν από το κορμάκι του.

Έπειτα από συντονισμένες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., τα ίχνη έφτασαν σε μια 19χρονη, για την οποία κανείς δεν είχε υποψιαστεί ότι ήταν έγκυος. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μητέρα της είχε ενεργό συμμετοχή στην υπόθεση. Έτσι, μητέρα και κόρη καταδικάστηκαν σε πέντε χρόνια με αναστολή. 

Στο βίντεο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» παρουσιάζονται και άλλες υποθέσεις εγκατάλειψης βρεφών 

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 84435 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*