«Νιώθω έτοιμος να πάω στη Formula 1» δηλώνει ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ

Ο Μικ Σουμάχερ, ο οποίος «πιλοτάρει» στη Formula 2, περιμένει τη στιγμή που θα κάνει το άλμα στη μεγάλη κατηγορία και σε δηλώσεις του ανέφερε πως είναι έτοιμος να ανέβει στη Formula 1, εκεί που ο πατέρας του, Μίκαελ Σουμάχερ, έγραψε ξεχωριστή ιστορία, έχοντας κατακτήσει επτά φορές τον παγκόσμιο τίτλο.

Στις δηλώσεις του, ο Μικ Σουμάχερ ανέφερε: «Νιώθω έτοιμος να πάω στην F1. Οι περισσότεροι λένε ότι αν φτάσεις ως τη Formula 2, είσαι έτοιμος να τρέξεις στη Formula 1. Είναι αλήθεια ότι μέσα σε έναν χρόνο στη Formula 2 μαθαίνεις πολλά χρήσιμα πράγματα για τα ελαστικά, τα καύσιμα και όλα όσα θα σε βοηθήσουν για να διακριθείς στη Formula 1. Δεν είναι και αναγκαστικό ότι θα τα καταφέρεις όμως. Υπάρχουν πολλές διαφορές. 

Το να μείνω για ακόμη έναν χρόνο στη Formula 2 μου μοιάζει σαν την πιο λογική εξέλιξη. Θέλω να κάνω καλή δουλειά. Δεν σημαίνει και αναγκαστικά όμως ότι θα υπάρχει και άδεια θέση στην F1 όταν τη θέλω εγώ. Στην ουσία η Formula 1 σε επιλέγει. Αν μου παρουσιαστεί η παραμικρή ευκαιρία θα την αρπάξω αμέσως, για την ώρα επικεντρώνομαι στη Formula 2, ονειρευόμενος τη Formula 1».

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 84449 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*