Γ. Σαββίδης: «Η Νέα Τούμπα θα έχει μίνιμουμ 40.000 θέσεις»

Η ανάρτηση του Γιώργη Σαββίδη που αφορούσε τη συνάντηση του πατέρα του, Ιβάν, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έφερε αρκετές ερωτήσεις φίλων του «Δικεφάλου του Βορρά», που αφορούσαν, τι άλλο, τα σχέδια τη Νέα Τούμπα.

Ο γιος του πρόεδρου και μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του, καθώς δεν έγινε το παραμικρό σχόλιο για τη συγκεκριμένη συνάντηση, πλην ενός που αφορούσε τη χωρητικότητα του νέου σταδίου. Ο Γιώργης Σαββίδης, από τη πρώτη στιγμή φαίνεται πως θέτει τον πήχη ψηλά όσον αφορά τις θέσεις του σταδίου. «Θα έχει μίνιμουμ 40.000 θέσεις» αρκέστηκε να σχολιάσει.

12_1.jpg

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κινήσεις των «ασπρόμαυρων» προς την κατεύθυνση της Νέας Τούμπας κινούνται σε δυο άξονες. Ο πρώτος έχει να κάνει με το ειδικό χωρικό σχέδιο, το οποίο βάσει χρονοδιαγράμματος θα πάρει έγκριση στις αρχές του 2020, και ο δεύτερος με τη συμφωνία που θα πρέπει να επιτευχθεί με το Καυτανζόγλειο στάδιο για τη χρήση του το διάστημα που θα γίνονται τα έργα ανακατασκευής της Τούμπας.

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 81063 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*