Επίσκεψη Πομπέο: Η πράκτορας ασφαλείας που έκλεψε την παράσταση (pics)

Η νεαρή πράκτορας με αυστηρό ύφος δεν άφησε από τα μάτια της τον Μάικ Πομπέο 

Κατά την άφιξη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο στο Μέγαρο Μαξίμου τα βλέμματα μαγνήτισε μια πράκτορας ασφαλείας, η οποία ήταν η σκιά του. Η νεαρή πράκτορας με αυστηρό ύφος δεν άφησε από τα μάτια της τον Μάικ Πομπέο, ενώ πίσω από τα γυαλιά ηλίου της έδειχνε ιδιαίτερα απόμακρη.

Tο κλίμα κατά την υποδοχή του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν ιδιαίτερα θερμό. Ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον κ. Πομπέο στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου όπου από τις κινήσεις τους φάνηκε να συζητούν για τις ομοιόχρωμες μπλε γραβάτες τους πριν μπουν στον προθάλαμο, όπου βρίσκονταν, μεταξύ άλλων, οι υπουργοί Εξωτερικών, Άμυνας, μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας, ο Αμερικανός πρέσβης και μέλη της αμερικανικής αντιπροσωπείας.

Ακούστηκαν στις κάμερες να συζητούν για τον καιρό και το νέο μουσείο Γουλανδρή που εγκαινίασε πρόσφατα ο πρωθυπουργός. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, πριν αρχίσουν οι συνομιλίες, χαμογελαστός κλείνοντας την ομιλία του, αναφέρθηκε στην ελληνοαμερικανική κοινότητα του Κάνσας, απ’ όπου κατάγεται, λέγοντας πως «ευελπιστώ να τα πάμε καλά, διαφορετικά θα μου τα πουν».

4914738.jpg
4914737.jpg
4914897.jpg

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 76648 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*