Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για PAO Alive, γήπεδο, Ερασιτέχνη, ΠΑΕ, ΚΑΕ και Θύρα 13

Στο γήπεδο της Λεωφόρου έγινε την Τετάρτη (25/9) ο αγιασμός για τη νέα σεζόν του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο διοικητικός ηγέτης του Ερασιτέχνη και του μπάσκετ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος (μαζί με τον γιο του Παύλο), έδωσε το παρών όπως και όλα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ αλλά και όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Μάλιστα ο κ. Γιαννακόπουλος χαιρέτησε ένα ένα το κάθε τμήμα και τους αθλητές του, ξεχωριστή ήταν η χειραψία του με τον αρχηγό και σημαία του τμήματος βόλεϊ Σωτήρη Πανταλέοντα. Όταν έφτασε η ομάδα μπάσκετ στράφηκε στον Αργύρη Πεδουλάκη και χαριτολογώντας είπε: «Εδώ δεν θα πω τίποτα!»

Στο τμήμα μπάσκετ γυναικών που ανέβηκε ξανά στην Α1 ανέφερε: «Τώρα που ανεβήκαμε σκοπός είναι να εδραιωθούμε και να πάμε ψηλότερα».  Στη συνέχεια μίλησε στα μικρά παιδιά των ακαδημιών: «Σημασία έχει πως τα παιδιά περνάνε καλά και οι γονείς τους είναι ευχαριστημένοι και τα φέρνουν».

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ομιλία του o Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Πέρσι όταν αναλάβαμε τον ερασιτέχνη τα περισσότερα τμήματα ήταν στην Α2 και δυστυχώς ο σύλλογος όχι σε καλή κατάσταση οργανωτικά. Στόχος ήταν η οικονομική εξυγίανση του ερασιτέχνη πράγμα που από όσο μαθαίνω, έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό και παράλληλα τα τμήματα να επιστρέψουν.  

Πλέον οι ομάδες βρίσκονται στην Α1 και σκοπός είναι να εδραιωθούν σε αυτήν. Ασφαλώς και κάθε τίτλος είναι ευπρόσκεδεκτος, και για τα ατομικά αθλήματα ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Μέσα από την ολοκλήρωση του Βοτανικού, ο Παναθηναϊκός αυτόφωτος, αυτοδημιούργητος και παντοδύναμος». Ξεχωριστή αναφορά έκανε στο τμήμα ΑΜΕΑ που έχει δημιουργηθεί..

Αναλυτικά όσα δήλωσε για την παρουσία του κόσμου στον αγιασμό για Ερασιτέχνη και ΚΑΕ: «Η παρουσία του κόσμου δείχνει ότι κάτι αρχίζει να κινείται στον Ερασιτέχνη. Πέρσι ήταν το ?. Θέλω να πιστεύω πως και με τις εγκαταστάσεις στον Βοτανικό ο Παναθηναϊκός θα γίνει αυτός που ήταν. Προχωρά το θέμα, όλα προχωρούν βάσει προγράμματος».

Για τη νέα σεζόν για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό: «Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Θέλω να πιστεύω πως έχουμε ανέβει επίπεδο, το μπάτζετ είναι μεγαλύτερο από πέρσι, αλλά και οι άλλες ομάδες έχουν ενισχυθεί. Το μπάσκετ ξαναρχίζει να γίνεται ένα μεγάλο σπορ».

Για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό: «Πήραμε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, αλλά κανονικά έπρεπε να κερδίσουμε 2-1. Τι άλλο θέλετε να σας πω;».

Για το αν θα μπορούσε να εμπλακεί και στην ΠΑΕ: «Είμαι στην ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη. Μακάρι να προχωρήσουν όλα όσα είχα πει, ο Βοτανικός, το PAO Alive και εδώ είμαστε να υποστηρίξουμε όλα τα τμήματα. Όσο περνά από το δικό μου το χέρι εγώ εδώ είμαι. Πολύς κόσμος συμμετέχει στο PAO Alive, αλλά περιμένουμε να συμμετέχουν κι άλλα κομμάτια της κοινωνίας. Ίσως κάποιοι μετά τις διακοπές θέλουν να εστιάσουν στις επιχειρήσεις τους και να βοηθήσουν μετά. Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει άνθρωπος που έχει την οικονομική δυνατότητα και δεν θα βοηθήσει».

Για τις συστάσεις του προς τους οργανωμένους: «Κάναμε μια συνάντηση με όλους τους συνδέσμους, εξηγήσαμε πως κανένα είδος βίας και τρομοκρατίας δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό. Αν χρειαστεί να κλείσουμε την 13, θα την κλείσουμε. Η βία πρέπει να σταματήσει».

Για τους στόχους για τον Ερασιτέχνη: «Σκοπός είναι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Είναι δύσκολο να ανταγωνιστούμε ομάδες που είναι στημένες χρόνια. Ο Ολυμπιακός πήρε 35 εκατ. ευρώ από το Champions League και έδωσε κατευθείαν 3,5 εκατ. στον Ερασιτέχνη. Όμως η Παναθηναϊκή ψυχή έχει αποδείξει πως όλα αυτά μπορεί να τα υπερβεί».

Πηγή: sdna.gr

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 86224 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*