Κώστας Φίλιππας στο δημοτικό συμβούλιο: “Δεν θα κάνουμε πίσω στον αιώνα τον άπαντα για την παραλία Μύλος”

Παρέμβαση έκαναν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο μέλη της επιτροπής κατοίκων του Αγίου Νικήτα αναφορικά με την παραλία Μύλος. Είχε προηγηθεί λίγο νωρίτερα διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της κτηματικής υπηρεσίας.

Στην δήλωσή του ο Κώστας Φίλιππας ανέφερε ότι φέρνουν ξανά το θέμα στην επικαιρότητα και ότι ακολουθήσει θα ακολουθήσει στο μέλλον.

“Όλοι γνωρίζουμε τι έγινε πέρυσι στην παραλία Μύλος, μετά από πέρυσι που υπήρξε ένας διασυρμός απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που εμείς θεωρούμε οτι καταπάτησαν το δημόσιο χώρο που ονομάζεται παραλία Μύλος και μετά από πέρυσι έχει μπει μία καντίνα, μέσα από μία διαδικασία λεγόμενου επαναπροσδιορισμού του παλαιού αιγιαλού.

Το θέμα είναι ότι μία παραλία που πριν μερικούς μήνες ήταν η τελευταία “παρθένα”, η αρχή αναλογικότητας έχει καταστραφεί στο νησί και πλέον έχουμε ομπρέλες, μία καντίνα, προφανώς καταλαβαίνετε τι ακολουθεί μετά, καθώς η παραλία θα μετατραπεί σε δεύτερο Κάθισμα.

Εμείς πέρυσι αρχίσαμε έναν αγώνα, πετύχαμε να αλλάξει αυτός ο νόμος, εμείς θεωρούμε ότι το πετύχαμε μέσα από την πίεση που ασκήσαμε στη δημόσια σφαίρα κι ο καθένας μπορεί να το αξιολογεί όπως νομίζει και αυτό που λέμε είναι ότι είμαστε συνεπείς αυτό που αρχίσαμε πέρυσι και θα έρθουμε και φέτος.

Η δική μας ερμηνεία του καινούριου νόμου είναι ότι το δημοτικό συμβούλιο έχει λόγο πλέον στην μίσθωση των ομπρελών, καθώς η καντίνα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Εμείς είμαστε συνεπείς αυτό που αρχίσαμε πέρυσι και αυτό που θα απαιτήσουμε και θέλουμε να το δηλώσουμε δημόσια και υπεύθυνα, ότι δεν θα κάνουμε πίσω στον αιώνα τον άπαντα, θα το πάμε μέχρι τέλους ότι και να συμβαίνει αυτό το πράγμα.

Θεωρούμε ότι ο νέος νόμος αφήνει το νέο δημοτικό συμβούλιο να πάρει απόφαση, καθώς εξαντλείται αυτή τη στιγμή ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του επιχειρηματία.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8891 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*