Ο υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με την Ανυπότακτη Κίνηση Σπύρος Σιούτης στον Prisma 91,6

Την Πέμπτη 9/5 στις 12 καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στο στούντιο του prisma radio 91.6 και στην εκπομπή ”στο ίδιο έργο θεατές” ήταν ο Σπύρος Σιούτης.
Ο Σπύρος Σιούτης είναι εργαζόμενος στους ΟΤΑ και πιο συγκεκριμένα στην περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας. Είναι ενεργός συνδικαλιστής μέλος της δημοτικής κίνησης ”Ανυπότακτη κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας” -Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας.

Συζητήσαμε αναλυτικά με τον κ. Σιούτη για τις προτάσεις, τις θέσεις και τις βασικές αρχές της παράταξης-κίνησης στην οποία συμμετέχει. Ο κ. Σιούτης μας μετέφερε τις θέσεις και τις απόψεις αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους δουλειάς στην τοπική αυτοδιοίκηση. ” Βάζουμε ένα αντιδιαχειριστικό πλαίσιο ως δημοτική κίνηση- Δεν μας αρκεί μια απλή εκπροσώπηση στο Δήμο”.

Τέλος ο κ. Σιούτης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα ”ανεξάρτητα ψηφοδέλτια”. ”Εμείς ως δημοτική κίνηση είμαστε βαθιά εξαρτημένοι από τα προβλήματα και τις ανάγκες του κόσμου.” Επίσης ανάφερε το κρίσιμο ζήτημα της έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων αλλά και της προστασίας των δημόσιων χώρων.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*