Υποψήφια με τον συνδυασμό ‘’ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ’’ η Αναστασία Κουμάση

dav

Δεν μπορούσε να λείψει από την προσπάθεια της  ευρείας κοινωνικής συμμαχίας μέσα από την «Ανάπτυξη Τώρα» για την πρόοδο του Δήμου Πρέβεζας  ούτε η καθηγήτρια φιλολογίας στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση  κ Κουμάση Αναστασία.

Η Αναστασία  θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα» και υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα. Η ίδια δήλωσε : «Ο Γιώργο έχει μια σχέση διαχρονική με την αυτοδιοίκηση, μου αρέσουν οι ιδέες του και έτσι αποφάσισα να αποδεχθώ την πρότασή του για να συμβάλλω κι εγώ με τις γνώσεις μου και τις ιδέες μου, στην αξιοποίηση των προοπτικών ανάπτυξης του τόπου μας.

Ας κάνουμε λοιπόν το καλύτερο για το μέλλον του τόπου μας, στηρίζοντας την  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ». Από την  πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας τόνισε : «Θέλω να εκφράσω τη χαρά μου που η Αναστασία αποδέχθηκε την πρότασή μας και συμμετέχει στην προσπάθεια για έναν καλύτερο δήμο Πρέβεζας.

Παραμερίζοντας αυτά που μας χωρίζουν δημιουργούμε την παράταξη στην οποία μπορούν να συναντηθούν και να επιλέξουν  όλοι οι δημότες και οι δημότισσες Πρέβεζας. Συναντιόμαστε με ανθρώπους από όλους τους κομματικούς χώρους και σχεδιάζουμε τον Δήμο Πρέβεζας, στο δρόμο της Ανάπτυξης!   Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*