«Η δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας»

Εκδηλώσεων συνέχεια για τον «Κύκλο Ιδεών» για την εθνική ανασυγκρότηση, ο οποίος σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη διοργανώνει παρουσίαση στον Πειραιά, επ’ ευκαιρία του νέου βιβλίου του Ευάγγελου Βενιζέλου με τίτλο «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας. Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος».

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 6 Μαρτίου, ώρα 6.30 μ.μ., στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (Γεωργίου Κασιμάτη 1, πλατεία Οδησσού).

Ομιλητές θα είναι ο Αλέκος Παπαδόπουλος, πρώην υπουργός, ο Ιωάννης Σαρμάς, αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενώ τον συντονισμό θα έχει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας. Επιπλέον, την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος του ΕΒΕΠ, και ο Γιώργος Σταματογιάννης, πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, ενώ θα κλείσει με παρέμβασή του ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος.

Υπενθυμίζεται πως η πρωτοβουλία του «Κύκλου Ιδεών» δημιουργήθηκε ώστε να θέσει στον δημόσιο διάλογο ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης που υπερβαίνει τα χρόνια της κρίσης «και οδηγεί στην Ελλάδα του 2021 υπό συνθήκες επάξιες μιας τέτοιας επετείου». Τον Ιούνιο του 2017 ο «Κύκλος Ιδεών» πραγματοποίησε το πρώτο συνέδριό του υπό τον τίτλο: «Η Ελλάδα μετά».

Πηγή: Καθημερινή

About Ομάδα Σύνταξης 80717 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*