Ο Μαραντόνα υποβλήθηκε σε επέμβαση- Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αναρρώνει στο νοσοκομείο έπειτα από την επιτυχή επέμβαση ρουτίνας για την αντιμετώπιση στομαχικής αιμορραγίας, δήλωσε ο δικηγόρος του.

Ο 58χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου είχε υποβληθεί σε τσεκ απ στις αρχές Ιανουαρίου, κατά το οποίο εντοπίστηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η απαραίτητη επέμβαση έγινε το Σάββατο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αιμορραγία που προκαλούνταν από κήλη, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Reuters, και δεν ήταν περίπλοκη.

«Η χειρουργική επέμβαση του Ντιέγκο Μαραντόνα ολοκληρώθηκε. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν τέλεια», έγραψε στο Twitter ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα. Τα τελευταία χρόνια ο Μαραντόνα έχει νοσηλευθεί αρκετές φορές, εξαιτίας του ακραίου τρόπου ζωής που ακολουθεί. Πιο πρόσφατο περιστατικό- πριν από το τωρινό πρόβλημα- η λιποθυμία του κατά της διάρκεια αναμέτρησης του Μουντιάλ στη Ρωσία.

Το 2004 είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με σοβαρό καρδιακό και αναπνευστικό πρόβλημα, εξαιτίας της χρήσης κοκαΐνης. Στη συνέχεια έκανε αποτοξίνωση στην Κούβα και την Αργεντινή, αλλά το 2007 μπήκε ξανά σε κλινική για να ξεπεράσει τον αλκοολισμό. Επίσης, τους τελευταίους μήνες περπατούσε και με πατερίτσες εξαιτίας προβλημάτων στα γόνατα.

Πηγή: iefimerida

About Ομάδα Σύνταξης 76281 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*