Βασιλειάδης: «Καμία ανοχή στους μαφιόζους του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Με προσωπική του δήλωση ο Γιώργος Βασιλειάδης ξεκαθάρισε πως περιμένει από τις αρχές να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο, καθώς και ότι δεν θα υπάρξει ανοχή σε όσους θέλουν να επιβάλλουν νόμους μαφίας στο ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού από την πρώτη στιγμή που έλαβε γνώση για τη μαφιόζικη επίθεση στον διαιτητή Θανάση Τζήλο, συγκέντρωσε τα σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου και τα απέστειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, αλλά και στον αρχηγό της Αστυνομίας αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, ώστε να ενημερωθούν για το γεγονός και να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Βασιλειάδη:

«Περιμένουμε η Ελληνική Αστυνομία να ενεργήσει και να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους φυσικούς αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς της άνανδρης επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο. Καμία ανοχή σε αυτούς που θέλουν να επιβάλλουν νόμους μαφίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πηγή: iefimerida

About Ομάδα Σύνταξης 66206 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*