Ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Δημήτρης Παπαδήμος στον Prisma 91,6: “Δεν έχουμε καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη υποψηφιότητα” – “Την υποψηφιότητα Καράμπελα θα τη δεχόμασταν με χαρά”

Ο γραμματέας της Ν.Ε. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ κ Δημήτρης Παπαδήμος ήταν καλεσμένος στο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6.

Ο κ Παπαδήμος αφού αναφέρθηκε στα θέματα της επικαιρότητας, όπως το Σκοπιανό, την οικονομία, τις τράπεζες κτλ και εξέφρασε τις θέσεις του κόμματος μίλησε και σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τα ψηφοδέλτια που θα στηρίξει σε τοπικό επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην περιφέρεια υπάρχει μια συζήτηση η οποία καταλήγει σε θετικό σημείο ανάμεσα στην παράταξη Ανατροπής και στην παράταξη του κ Ζάψα.  Σε αυτή την προσπάθεια  προσπάθεια αντιτίθεται το ΚΙΝΑΛ, αλλά αυτό είναι δικό του θέμα. Εμείς θα κατέβουμε με τη παράταξη που είναι επικεφαλής ο κ Ζάψας. Βρίσκεται σε καλό δρόμο το θέμα της συμπαράταξης στα περιφερειακά ψηφοδέλτια» ανέφερε ο κ Παπαδήμος.

Για το Δήμο Πρέβεζας ο κ Παπαδήμος ανέφερε: «Δεν έχουμε καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη υποψηφιότητα. Όπως ερευνούμε, διερευνούμε, προβληματιζόμαστε, συζητάμε. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δε θα στηρίξουμε σχήματα που έχουν παρελθόν κακό στην Πρέβεζα, που δεν ωφέλησε την πόλη και αντιπαραθέτουμε μια όσο το δυνατόν ευρύτερη παράταξη με στόχο την καλύτερη και δικαιότερη ανάπτυξη της πόλης που έχει μείνει τα τελευταία χρόνια σε στασιμότητα».»

Σε σχέση με το πρόσωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί της αυτοδιοικητικής πρότασης  του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:  «Υπάρχουν σκέψεις, γίνονται συζητήσεις, άλλωστε υπήρχε και μια υποψηφιότητα που θα δεχόμασταν με χαρά, η οποία δεν ολοκληρώθηκε» σχολίασε δευκρινίζοντας ότι αναφέρεται στον κ Καράμπελά.

Τέλος σχολίασε για την υποψηφιότητα του κ Βασιλείου ότι και για τον συνδυασμό ήταν ένα μάθημα προς αποφυγήν.

Ακούστε το απόσπασμα:

About Ομάδα Σύνταξης 77206 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας