Νίκος Τζίμας στον Prisma 91,6: Περισσότεροι από 2.500 χθες στην ομιλία του Κ. Μητσοτάκη – Δεν έχει καταλήξει η ΝΟΔΕ στο θέμα του υπ. δημάρχου

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας ήταν καλεσμένος στον πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 στον απόηχο της μεγάλης συγκέντρωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη χθες στην Πρέβεζα.

Ο κ Τζίμας αναφέρθηκε στην εκδήλωση και την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή μας και σημείωσε ότι σύμφωνα με τον υπολογισμό που έγινε από την θερμική κάμερα χθες στο Κτήμα Τσουμάνη ήταν περισσότεροι από 2500 φίλοι και μέλη του κόμματος που έδωσαν το “παρών” και παρακολούθησαν την κεντρική ομιλία.

“Αυτό που έγινε χθες ξεπέρασε κάθε προσδοκία” σημείωσε χαρακτηριστικά. “ξέραμε που πατάμε, αλλά δεν περιμέναμε αυτή την έκρηξη. Αυτό δείχνει την ένταση στην οποία κινείται ο νομός Πρεβέζης” σχολίασε. Μάλιστα ο ίδιος εκτίμησε ότι στις εθνικές εκλογές όταν γίνουν το ποσοστό της ΝΔ θα είναι στην 4η δεκάδα (επι τοις εκατό).

Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα του προέδρου του κόμματος και ευχαρίστησε τόσο τα υπόλοιπα μέλη της ΝΟΔΕ όσο και τους φίλοους του κόμματος για τη συμμετοχή του.

Σχετικά με τα αυτοδιοικητικά ο Νίκος Τζίμας σε ερώτηση κατα πόσο έχει καταλήξει η τοπική Νέα Δημοκρατία στο πρόσωπο που θα στηρίξει για το Δήμο Πρέβεζας ανέφερε: “Και βέβαια… όχι!” συγκεκριμένα σημείωσε ότι  η ΝΔ κοιτά τις εθνικές εκλογές, “θα υπάρχει η ευκαιρία να ανακοινώσουν κάποια πράγματα στο επόμενο διάστημα, έχουν καταγραφεί κάποιες τάσεις αλλά από εκέι και πέρα η ΝΟΔΕ και οι ΔΗΜΤΟ θα συνεδριάσουν και θα καταθέσουν τις σκέψεις τους όπου θα πάνε στην Αθήνα στην κεντρική επιτροπή που προίσταται ο Νικήτας Κακλαμάνης και εκεί θα συζητηθούν κάποια πράγματα και θα έχουμε αποτελέσματα”.

Ακούστε ολόκληρη ρη συνέντευξη του Νίκου Τζίμα:

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 65799 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας